Оплаквам се, прибрах се.А беше хубаво, много вятър и много слънце.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
"Не е в България" е малко относително, ако става въпрос за разстояния.На 300 километра е от границата.А за Пещера може да мине и почти за домашен курорт. Имам приятели, които си ходят събота и неделя като на сърф пикник, само вятър да има.А в България няма [вече] такива места, уверявам те.Другия плаж, на който ходихме е най пустото и най чистото място, което съм виждал от години насам.Залив, без вълни и вятър.Можеш да ловиш риба и с ръце.Ключова дума в Google [Lazkoyu Gökçeada].Сутринта тръгвате и към 16.00 си пиете следобедното кафе на брега, поне при мен така се получава.Единствения недостатък на този остров е липсата на свинско в магазина и всеобщото убеждение, че "еспресото" е за педерасти.Нес или турско, друго няма.За килограмите ... съм гений.Рекорда ми е 18 килограма за месец и 6 дена. Убих ги.Излязох отпуска 89 и се върнах 71. Преди две години.Сега имам да смъквам 7-8 но ... почвам утре, до днес се бях отдал на чревоугодничество. За две седмици съм готов.Успех на теб..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Смених съединителчето на колицата ^_^Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
Да се оплача! Снощи направих глупост, ако може да се нарече така. Тръгвам аз след светофара на кръстовището на Околовръстното и Пушкин посока Цар Борис 3. И някакъв пич пред мен с Гоуф 2-ка. Аз съм зад него, а пред нас някакъв с РК регистрация в лява лента при път с две платна. Бре този с Гоуфа му мига, пък му застана на бронята, този не мърда. Изкука човечеца и го изпревари от вътрешната страна с мръсна гаС. Дойде и моят ред. Седя, чакам, светкам, НЪЦКИ. Викам айде и аз ще изпреварвам от вътре. Да, ама пустият му олигофрен реши, че точно тогава трябва да ме засече! СПИРАЧКИ + КЛАКСУН + ЦЕНЗУРА! След третия опит напълних оборотомера на втора за повече ряз, че и този идиот реши да настъпва. После на светофара РК си завива и гледам спътничката ме псува, по-назад не останах. Ама ми е гузно, че така карах и трябваше някъде да споделя. Бре, бях откачил, не е на добре това. Ама то не може да се влачиш в крайна лява лента с 30 и после като те изпреварват да се ежиш! И така. От днес пак с рейса. Хем бензина е на попривършване :D, хем малко наказателно.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
fihi
Имам едно вупросче: Защо беше предупреден колегата?Нещо не ми стана ясно.Прочетох правилата няколко пъти и пак не разбрах причината.Оплаквам се: Вчера ударих мотоциклетист. Тоест той се удари в мен, по моя вина.Не пожелавам на никой това което изпитах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар