4uk1t написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се - както никога пуснах залог в една българска заложна къща, и наблъсках 12 мача "прав текст" , вкл. всички български отбори, както и цялата шампионска лига от вторник, и няколко мача от шампионата на англия. Избяга ми само един мач - Хъл Сити - Тотнъм , а общият коефициент за мачовете ми беше 296.ххххх
Коментар
-
Хваля се: ходихме на разходка до Румъния днес....истинската хвалба обаче е, че Алфата ми даде около 10/105 разход, почти смесено: 70 извънградско и 35 градско в задръствания. Май по-добър разход не мога и да мечтаяОплаквам се: отпуската свършва и в понеделник пак на тръстиката, че и май е станала по-гъста докато отсъствахТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
=Rudi= написа:Irka_fihi написа:.Отспах си тази сутрин, охааа!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ти по колко пъти ходиш на море?
Коментар
-
vuichotoni написа:Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
vuichotoni написа:Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар