Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

4uk1t написа:
    A това колега =Rudi= не го ли видя :D :D Оплakвам се: взеха ми кръв за хеп.Б въпреки да не припадам и да не боли ми е много гадно да ме дупчат Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 иии дано ми няма нищо
    :D Абе заяждам са, че бързо пали :D Ти що се страхуваш от изследването-нали си знаеш дали ти е рисков "обществения" живот?

Коментар

Оплаквам се: прекият ми началник се върна от отпуска. Пак ще ми вдига кръвното и ще ми пили нервичките.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

През уикенда съм на работа......направо си е за оплакване!
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
          И аз утре съм на работа...но пък после почивкааа
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплаквам се - както никога пуснах залог в една българска заложна къща, и наблъсках 12 мача "прав текст" , вкл. всички български отбори, както и цялата шампионска лига от вторник, и няколко мача от шампионата на англия. Избяга ми само един мач - Хъл Сити - Тотнъм , а общият коефициент за мачовете ми беше 296.ххххх

Коментар

SokOtPraskova написа:
              dimmX написа:
              И аз утре съм на работа...но пък после почивкааа
              Да разпуснеш и заради мен
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хваля се: ходихме на разходка до Румъния днес....истинската хвалба обаче е, че Алфата ми даде около 10/105 разход, почти смесено: 70 извънградско и 35 градско в задръствания. Май по-добър разход не мога и да мечтаяОплаквам се: отпуската свършва и в понеделник пак на тръстиката, че и май е станала по-гъста докато отсъствах
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

вчера ходих до манастир света петка в клисура и по пътя започна да ми загрява колата,в последствие установих,че май ми се е развалило нещо и ако не бях пуснал парното си бях загинал горе.
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

=Rudi= написа:
                    Irka_fihi написа:
                    .Отспах си тази сутрин, охааа!
                    К`ва сутрин - писала си го точно в 1:00 по обед Хваля се - утре пак заминаваме на море! Не казвам къде - ако някой види "Синия лебед" да свирка! :D
                    По обед го писах,щот станах в 12. Мацката ме събуди в 7,после в 9 заспахме пак и до 12. :D Ти по колко пъти ходиш на море?Ние другата неделя палим гумите за Несебър, за 10 дни - пълен пансион. Супер кеф! Базата е с 2 басейна ,Жакузи,аниматори и инструктор по танци от "Памбос денсинг център". Ще си припомня "познанията" по гръцки и латино ритми.
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Ти по колко пъти ходиш на море?
                      През седмицата не мога да отсъствам, понякога и в събота или в неделя имам работа и ходим през свободните дни от уикенда - по датите от снимките, които си правим - до сега 12 пъти. От вкъщи до плажовете от Балчик до Варна е около 130-140 км, общо около 300. Мареата гори под - айде 5/100 нафта, така че за 25 лв. отиваме и се връщаме и цяло лято бръмчим напред - назад! На вас весело изкарване, не прекарване и хубаво време! :D

Коментар

Я сега да се изфукам аз здраво. Какаво подаръче подготвям за Живкиния юбилей. Дано да се зарадва момичето ми.
                        Прикачени файлове

Коментар

Хваля се - 1 седмица - 2100 км с пунтиака Оплаквам се ... спуках гърнето слизайки от един бордюр ... Оплаквам се - една тигра ме чукна ... Оплаквам се ... реве ми се /не зарад тези неща ... те са ми през ... /
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?

Коментар

vuichotoni написа:
                              Счупими се превода за скоростомера.... Мареа ТД100...едната част остана в корпуса на скоростната кутия.....начлото на лявата полуос....Моля, даите идея, как се сменя това.....?
                              Добре дошъл.Виж в търсачката дали не е писанo,ако няма си пусни тема в консултации раздела
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

vuichotoni написа:
                                На дясната искаш да кажеш. Отвива е едно болтче с плътно 5 и излиза. Ей туй дето съм го показал с червената стрелка
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X