SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Да се похваля - морето свърши. Пазих се добре от слънцето и не успях да изгоря, кожата не ме боли. Болят ме обаче много мускули и стави от плуването... Доста съм се омързеливил напоследък... и 1 километър не мога да преплувам
Коментар
-
Oплаквам се: Скърцат паразитни шайби на мотора вече ги смених изминах 120 км и пак се разцърцаха и сега трябва да мисля друг вариянт :D Похвалвам се: Утре отивам до морето да купувам кола и ако има навитаци от форума може да се пускаме говориме нещо до 170 коняleave something of the happiness you bring
Коментар
-
Humppa
Irka_fihi написа:tomazo написа:от кога ти казвам ,че си л...о ти не ми вярваш
Коментар
-
nai7 написа:Да се оплача днес имам час при зъбаря ужас,снощи ме боля един зъб и днеска отивам да му видя сметката, ама много ме е страхEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nai7 написа:Да се оплача днес имам час при зъбаря ужас,снощи ме боля един зъб и днеска отивам да му видя сметката, ама много ме е страх
Коментар
-
Хумппа, ще гледам да не го изтърва! А колегата,дето ходи из Родопите, се оказа,че са били доста повече от седмица. Има много неща за разглеждане там и 1 седмица е обидно малко време. Най7 - откъде ги вадиш тия грозни "картини"? Тва май не бях го и чувала -Аркутино,пък за змийския остров да не говорим. Ама изгледжа много гадно! Да се оплача - снощи чатих до 1ч. с един младеж от форума и не можах да се наспя.Отспах си тази сутрин, охааа!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:tomazo написа:от кога ти казвам ,че си л...о ти не ми вярвашТолкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар