Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Оплаквам се: Цял ден в офиса е пълно с мухи Много са нахални, поне ме карат да не заспя на стола...
    добре си, аз имам комари
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

tomazo написа:
      от кога ти казвам ,че си л...о ти не ми вярваш
      Благодаря за обидата, колега...
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Оплаквам се - морето свърши. Иначе се размазахме, беше якоооооо. Днес на аквапарка до Равда пак се размазах. Боли ме д....о.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се похваля - морето свърши. Пазих се добре от слънцето и не успях да изгоря, кожата не ме боли. Болят ме обаче много мускули и стави от плуването... Доста съм се омързеливил напоследък... и 1 километър не мога да преплувам

Коментар

Oплаквам се: Скърцат паразитни шайби на мотора вече ги смених изминах 120 км и пак се разцърцаха и сега трябва да мисля друг вариянт :D Похвалвам се: Утре отивам до морето да купувам кола и ако има навитаци от форума може да се пускаме говориме нещо до 170 коня
            leave something of the happiness you bring

Коментар

Да се оплача - хоровият ми състав се стяга за конкурс в Белгия, а аз пак ще пропусна.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Позеленях
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се оплача днес имам час при зъбаря ужас,снощи ме боля един зъб и днеска отивам да му видя сметката, ама много ме е страх

Коментар

tomazo написа:
                    Такава обида се измива само с кръв!!! Аааааааа,изтървала съм си 1000-то мнение - оплаквам се!
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      tomazo написа:
                      Такава обида се измива само с кръв!!! Аааааааа,изтървала съм си 1000-то мнение - оплаквам се!
                      Аааа, гледай другият месец да не изтървеш 2000-то

Коментар

nai7 написа:
                        Да се оплача днес имам час при зъбаря ужас,снощи ме боля един зъб и днеска отивам да му видя сметката, ама много ме е страх
                        Няма нищо страшно, ама нали знаеш - по-малко зъби -> по-малко проблеми.. Оплаквам се: многоо кисел петък ми е, имам да стягам сума ти багаж, утре съм на работа и ще си оставя колата в сервиз - за това последното се хваля. Ще ми оправят Пунтото, докато съм на моренце и няма да ходя пешааа
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          nai7 написа:
                          Няма нищо страшно, ама нали знаеш - по-малко зъби -> по-малко проблеми.. Оплаквам се: многоо кисел петък ми е, имам да стягам сума ти багаж, утре съм на работа и ще си оставя колата в сервиз - за това последното се хваля. Ще ми оправят Пунтото, докато съм на моренце и няма да ходя пешааа
                          Остави ти тази песен любовна че няма страшно,няма да го вадя ако беше това ОК,ама ще го правя и това ме притеснява.Сега малко хвалене утре ще ходя на Аркутино да се погмуркам малко и да плувам до змииския остров.
                          Прикачени файлове

Коментар

Хумппа, ще гледам да не го изтърва! А колегата,дето ходи из Родопите, се оказа,че са били доста повече от седмица. Има много неща за разглеждане там и 1 седмица е обидно малко време. Най7 - откъде ги вадиш тия грозни "картини"? Тва май не бях го и чувала -Аркутино,пък за змийския остров да не говорим. Ама изгледжа много гадно! Да се оплача - снощи чатих до 1ч. с един младеж от форума и не можах да се наспя.Отспах си тази сутрин, охааа!
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              .Отспах си тази сутрин, охааа!
                              К`ва сутрин - писала си го точно в 1:00 по обед Хваля се - утре пак заминаваме на море! Не казвам къде - ако някой види "Синия лебед" да свирка! :D

Коментар

Irka_fihi написа:
                                tomazo написа:
                                A това колега =Rudi= не го ли видя :D :D Оплakвам се: взеха ми кръв за хеп.Б въпреки да не припадам и да не боли ми е много гадно да ме дупчат Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 иии дано ми няма нищо
                                Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Working...
                                X