Счупих си любимите bluetooth слушалки. Сбогом безжичност...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
току що вуйчо ми ми каза, че са "намерили" човека, който ни блъсна. Той се бил сам предал... Освен това си получих подаръците за рожденния ден П.П. И още да се похваля: спечелих конкурс, наградата е 3 седмичен курс август-септември в Лондон + 4 дневен семинар през октомври в Берлин + парична и предметна наградаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Оплакване: след като миналата седмица си купих нови запалителни свещи NGK днес най-накрая се наканих да ги сложа и... прецаках кабела на втори цилиндър.Който е сменял свещи на мотор 1.4 знае за какъв гърч става въпрос.Хвалба: та се наложи смяната и хайде вече и с нови кабели JANMOR .И хайде като съм тръгнал днес да пръскам пари и си взех ксенон EAGLE EYE Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Tornado написа:batproho написа:Който е сменял свещи на мотор 1.4 знае за какъв гърч става въпрос.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
fihi
Irka_fihi написа:Много ме депресира книгата,която чета. Мисля да спретна едни гювечета днес. Може и снимков материал да прибавя. Тази вечер съм на репетиции след известно прекъсване - лятна ваканция.
Коментар
-
fihi написа:Irka_fihi написа:Много ме депресира книгата,която чета. Мисля да спретна едни гювечета днес. Може и снимков материал да прибавя. Тази вечер съм на репетиции след известно прекъсване - лятна ваканция.
Коментар
-
Малиииииииии,звучи страхотно,ама дали ще успеем да го реализираме? Че ще бъдем с майка ми, а тя е голямо мрънкало! Опасявам се,че ще ни съсипе почивката... Да се оплача - нещо не мога да слагам от другите емотикони. Инааааааааа,мръсницооооооо,знам аз къде сте ходили,ама нищо не казваш,траеш си! Фихи, сакън, да не се чува , да хвърляш книги, светотатство!!! Още повече,че ти ми я подари."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар