Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
-
floks
-
rosi написа:и аз се оплаквам студено ми е и ме боли главаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
z_sutrov написа:Irka_fihi написа:Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Ае днес свърших една полезна работа. Регнах си колата в Общината и си платих данъка, глобата и заредих. А, платих си и сметката на телефона. И всичкото това удоволствие ми излезе СКРОМНИТЕ 220 лева! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Оплаквам се: Отказах се от Мицубишито,много дървена оферта ми направиха и не си заслужава инвестицията.Хваля се: От днес си имам нова ежедневка.А именно Alfa Romeo 156 JTD,кат си дойда ще черпяFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Оплаквам се: в събота Алфата ни остави на 2 пъти на пътя Хваля се: днес я оправихме, сменихме един датчик и се надявам всичко да е наред...продължавам с хвалбите, ходих на невероятен плаж близо до Варна-безлюден, хубав пясък, хубава вода ммммммм суперррррр Yellow_Flash_Colorz_PDT_03п.п ааааа изтървал съм си 1000-то мнениеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
тц, не издавамммм и аз бях там за 1-ви път днес....добре, че има добри хора да ми го покажатТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар