Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
    Ами така: Смолян -1 седмица, после разходки за по няколко дена около Триград и Ягодина, на Гела на събора 3 дена, после на Хайдушки поляни - 1 седмица, ходихме на вр. Свобода и на една хижа Преспа , за риба на частен водоем(зарибен) и така. А отскочихме и до Рилски манастир и Банско за няколко дена( е това не е в Родопите ама ......).
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Да се оплача- утре съм на работа Да се похваля - изкъпах си овчарките, голямо омазване беше, радост, лиги
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

И аз да се оплача утре и аз съм на работа една седмица ще замествам една колежка,трябва да събирам пари на собствениците на апартаментите за ток и вода.Цял ден ще се пека на това място
        Прикачени файлове

Коментар

Ууфффф , утре пак на работа! Пък хората на плаж!
          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

и аз се оплаквам студено ми е и ме боли глава

Коментар

rosi написа:
              и аз се оплаквам студено ми е и ме боли глава
              Що бе скъпа, снощи нищо ти нямаше ?Хваля се: Днес с Колегата ReteR-a направихме основна профилактика и измиване на рефлекторите на фаровете Ми.Пръснахме и пластмасовите ограничители отпред в цвета на купето и стана много красиво
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аааааа , идосвам съ. Реших да си приготвя чантата за утре за работа , взех че си скъсах ципа. А уж е нова чанта , на 2 месеца.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

z_sutrov написа:
                  Irka_fihi написа:
                  Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
                  Ами така: Смолян -1 седмица, после разходки за по няколко дена около Триград и Ягодина, на Гела на събора 3 дена, после на Хайдушки поляни - 1 седмица, ходихме на вр. Свобода и на една хижа Преспа , за риба на частен водоем(зарибен) и така. А отскочихме и до Рилски манастир и Банско за няколко дена( е това не е в Родопите ама ......).
                  Бравост! Само така! Голяма разходка сте направили! В Родопите има доста хубави неща за разглеждане, аз обаче от споменатите само на Триград и Ягодина съм ходила.А, и Смолян.И Рилски манастир и Банско,ама както вече казахме - това не е в Родопите. Между другото, ВЕЛИКИЯТ Антон Дончев във "Време разделно" нарича планината Родопа - олицетворява я с жена.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

станах на 26...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ае днес свърших една полезна работа. Регнах си колата в Общината и си платих данъка, глобата и заредих. А, платих си и сметката на телефона. И всичкото това удоволствие ми излезе СКРОМНИТЕ 220 лева! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплаквам се: Отказах се от Мицубишито,много дървена оферта ми направиха и не си заслужава инвестицията.Хваля се: От днес си имам нова ежедневка.А именно Alfa Romeo 156 JTD,кат си дойда ще черпя
                        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

nai7 написа:
                          И аз да се оплача утре и аз съм на работа една седмица ще замествам една колежка,трябва да събирам пари на собствениците на апартаментите за ток и вода.Цял ден ще се пека на това място
                          Това на Гичо комплекса ли е в Сл.Бряг
                          Marea HLX 147ps

Коментар

Оплаквам се: в събота Алфата ни остави на 2 пъти на пътя Хваля се: днес я оправихме, сменихме един датчик и се надявам всичко да е наред...продължавам с хвалбите, ходих на невероятен плаж близо до Варна-безлюден, хубав пясък, хубава вода ммммммм суперррррр Yellow_Flash_Colorz_PDT_03п.п ааааа изтървал съм си 1000-то мнение
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Че кой тоз безлюден плаж?! Кажи да го налюдим.

Коментар

тц, не издавамммм и аз бях там за 1-ви път днес....добре, че има добри хора да ми го покажат
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X