искам другата седмица да се обадят за заплати за да мога в сряда да дойда в таверната
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Humppa написа:SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
Коментар
-
Humppa
Irka_fihi написа:Твааааа,Родопите е много общо...дай малко конкретика!
Коментар
-
Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цвета Хънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпка
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оплаквам се-Отидох да си взема колата от боядисване.Не са напаснали цвета Хънка-мънка бояджията,кърши ръце че не била негова вината ами на магазина за боята и тн.В крайна сметка си получи половината пари и след седмица като се върне от почивка ще я пръска пак за да си получи и останалите пари.Много ме е яд на такива работи.Пръска 3 елемента(преден капак,предна броня и долната част на задна лява врата)вместо да почне от най-малкият елемент и като види че се разминават цветовете да спре да боядисва другите,той почнал от капака и си е...о м....а.ПП.за колегите от Бургас;за сега черпенето за колата се отлага.Мислете други поводи за почерпкаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не знам дали е за хвалба ,но смяна на десен носач ,че беше станал на нищо ,закрепиха ми цялата генерация с нови скоби и тампони(старите скоби и маншони се бяха откъснали ,незнайно как) ,смяна на гарнитура на двуцевката и смяна на някаква шпилка ,която се беше откъснала...а ,да ,и смяна скобата ,която свързва средното гърне със сакса...Оплакване(и тук не знам дали е за тази графа ,понеже ако си направя справка с някоя друга марка това би струвало в пъти повече):165лв.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
floks
-
rosi написа:оплаквам се някой пържи картофки и на мен ми се приядохаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re:
T_SHOW написа:batproho написа:rosi написа:оплаквам се някой пържи картофки и на мен ми се приядохаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
Коментар
-
rosi написа:да се похваля направих пържолки със сметана дали да не ги взема и тях да не съм с празни ръцеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар