Сокче, от де такива мисли?!?Да се похваля - след малко се заформя едно барбекюнце... вече усещам аромата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
Коментар
-
Humppa написа:SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
Коментар
-
Е, да се похваля и аз... Цяло лято си джиткам ракията на двора... чист въздух, салатката му салатка, шишето в хладилника... барбекюта през ден. Кой обаче ми завидя за живота - неам идеа... иначе ше му нашокам репата! Таааа, да се похваля още - кризата ми застигна гъза.. и хубавата ми работа падна в канала. Ся съм наострил ушите за некво робство.. .шот иначе не ми се мисли. Ае, бал съм сичко и сички... знам и мога са ми авери, тъй, че пак ше изплувам. (а мислех да си купувам огромна плазма, ама... )Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Humppa написа:SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Humppa написа:Да се оплача - утре тръгваме на море...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Humppa написа:SokOtPraskova написа:Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
fihi
Реклама
Collapse
Коментар