Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Туй не е ли за хвалене?Да се оплача - ние имаме още 2 седмици до морето, а времето върви така бавно... Да се готвят Краси, скуадра адзура и най7! Ще получат призовка за по бира!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Tornado написа:
      Най-добре да взема нов за Мареата ,че е дизел ,а този да прехвърля на Бравото.
      Тоз филм и аз го минах, определено е най-добре така да направиш.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е, аз се оплаках, защото не обичам да ходя на море за много дни. 1-2 изтрайвам. За мен това не е почивка. Хубавото е, че заминаваме в посока Свети влас, там на къмпинг, следващата вечер на по-южен къмпинг, следващата - на друг, още по-южен. Абе нямаме план, освен стартирането от Свети влас. Като свършат парите и се прибираме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Аз и в една друга тема щях да ти пиша - много ви е натоварена програмата... среща на випуска, рок-фест, ала бала...Искам и аз на "рейнбоунска" музичка! Хвалба - днес съм в особено приповдигнато настроение, идея си нямам защо! :D
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Мераци за такива събития много, но къде какво ще стане - не се знае. Фаянсовата криза ни загриза....

Коментар

Irka_fihi написа:
              Туй не е ли за хвалене?Да се оплача - ние имаме още 2 седмици до морето, а времето върви така бавно... Да се готвят Краси, скуадра адзура и най7! Ще получат призовка за по бира!
              Готови сме,поне аз де със скуадрата не сме се чували скоро но аз съм винаги готов

Коментар

Irka_fihi написа:
                Готов съм за призовката!Ще се явя доброволно! И да не забравите да се обадите още на влизане в Бургас.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аййдддеее,наистина нещо за хвалене.На един приятел му се роди дъщеричка днес.Голяма хубава мома.Ще падне поливане тази вечер.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да се оплача, че в тази скапана държава, ако не си човек на някой си, или не бутнеш парички под масата, нищо не можеш да постигнеш! подадох документи за втора специалност в университета, имам може би най-високия успех от всички подали, но въпреки това ми се заяви едва ли не в прав текст, че единствените 5 места за специалността "Право" са вече разпределени и няма смисъл да се пробвам!!!в първият ден за подаване на документите, 8 сутринта аз съм първата пред кабинета и вместо да получа вх.ном. 1 , аз получавам вх.ном 17..иб******х...16 човека са се записали преди мен!! само не ми стана ясно кога?! може би през нощта?!
                    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Велико Търново?

Коментар

winter_sun написа:
                        Да се оплача, че в тази скапана държава, ако не си човек на някой си, или не бутнеш парички под масата, нищо не можеш да постигнеш! подадох документи за втора специалност в университета, имам може би най-високия успех от всички подали, но въпреки това ми се заяви едва ли не в прав текст, че единствените 5 места за специалността "Право" са вече разпределени и няма смисъл да се пробвам!!!в първият ден за подаване на документите, 8 сутринта аз съм първата пред кабинета и вместо да получа вх.ном. 1 , аз получавам вх.ном 17..иб******х...16 човека са се записали преди мен!! само не ми стана ясно кога?! може би през нощта?!
                        А като гледам става въпрос за търновския, нали? Моята приятелка преди 3 години изкара 5,90 на изпита по икономика и 5 и 6 балообразуващи и влезе чак след 3-то класиране с жест под масата, така са големи мошенници не бутнеш ли няма....Да се оплача 4-5 месеца си търся скъсания взъдуховод и не намирам, дори хора от форума си направиха т...к с мен, да се похваля хванах се снощи и си го закърпих, а днес си купих нов филтър, да се оплача снощи се счупи единия болт на филтърната кутия и сега превърта, да продължавам ли
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                          winter_sun написа:
                          А като гледам става въпрос за търновския, нали? Моята приятелка преди 3 години изкара 5,90 на изпита по икономика и 5 и 6 балообразуващи и влезе чак след 3-то класиране с жест под масата, така са големи мошенници не бутнеш ли няма....Да се оплача 4-5 месеца си търся скъсания взъдуховод и не намирам, дори хора от форума си направиха т...к с мен, да се похваля хванах се снощи и си го закърпих, а днес си купих нов филтър, да се оплача снощи се счупи единия болт на филтърната кутия и сега превърта, да продължавам ли
                          От уважение към самия град не казвам за кой университет става въпрос (макар че то е ясно)..тъпо е когато парите и връзките стоят над личните постижения!
                          животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Семейният бизнес се развива. Засега само раходи :D. Пуснахме още един сайт.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Humppa написа:
                              Е, аз се оплаках, защото не обичам да ходя на море за много дни. 1-2 изтрайвам. За мен това не е почивка. Хубавото е, че заминаваме в посока Свети влас, там на къмпинг, следващата вечер на по-южен къмпинг, следващата - на друг, още по-южен. Абе нямаме план, освен стартирането от Свети влас. Като свършат парите и се прибираме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Ма как да го обичаш туй соленото море , колега. Пък и тоз гаден грапав пясък , това силно слънце , тез разголени жени по плажа , тези студени бири , тези топли цаци. Кое от това всичкото е за харесване?
                              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ах, моренцеееее искам и аааз Оплаквам се: задната броня на Пунтото е прежулена стабилно - само това ми липсваше! Вече ми идва да се хрърля от някъде, хич не ми върви последните няколко месеца...
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X