Туй не е ли за хвалене?Да се оплача - ние имаме още 2 седмици до морето, а времето върви така бавно... Да се готвят Краси, скуадра адзура и най7! Ще получат призовка за по бира!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Е, аз се оплаках, защото не обичам да ходя на море за много дни. 1-2 изтрайвам. За мен това не е почивка. Хубавото е, че заминаваме в посока Свети влас, там на къмпинг, следващата вечер на по-южен къмпинг, следващата - на друг, още по-южен. Абе нямаме план, освен стартирането от Свети влас. Като свършат парите и се прибираме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Humppa
Мераци за такива събития много, но къде какво ще стане - не се знае. Фаянсовата криза ни загриза....
Коментар
-
Irka_fihi написа:Туй не е ли за хвалене?Да се оплача - ние имаме още 2 седмици до морето, а времето върви така бавно... Да се готвят Краси, скуадра адзура и най7! Ще получат призовка за по бира!
Коментар
-
Да се оплача, че в тази скапана държава, ако не си човек на някой си, или не бутнеш парички под масата, нищо не можеш да постигнеш! подадох документи за втора специалност в университета, имам може би най-високия успех от всички подали, но въпреки това ми се заяви едва ли не в прав текст, че единствените 5 места за специалността "Право" са вече разпределени и няма смисъл да се пробвам!!!в първият ден за подаване на документите, 8 сутринта аз съм първата пред кабинета и вместо да получа вх.ном. 1 , аз получавам вх.ном 17..иб******х...16 човека са се записали преди мен!! само не ми стана ясно кога?! може би през нощта?!животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
winter_sun написа:Да се оплача, че в тази скапана държава, ако не си човек на някой си, или не бутнеш парички под масата, нищо не можеш да постигнеш! подадох документи за втора специалност в университета, имам може би най-високия успех от всички подали, но въпреки това ми се заяви едва ли не в прав текст, че единствените 5 места за специалността "Право" са вече разпределени и няма смисъл да се пробвам!!!в първият ден за подаване на документите, 8 сутринта аз съм първата пред кабинета и вместо да получа вх.ном. 1 , аз получавам вх.ном 17..иб******х...16 човека са се записали преди мен!! само не ми стана ясно кога?! може би през нощта?!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:winter_sun написа:Да се оплача, че в тази скапана държава, ако не си човек на някой си, или не бутнеш парички под масата, нищо не можеш да постигнеш! подадох документи за втора специалност в университета, имам може би най-високия успех от всички подали, но въпреки това ми се заяви едва ли не в прав текст, че единствените 5 места за специалността "Право" са вече разпределени и няма смисъл да се пробвам!!!в първият ден за подаване на документите, 8 сутринта аз съм първата пред кабинета и вместо да получа вх.ном. 1 , аз получавам вх.ном 17..иб******х...16 човека са се записали преди мен!! само не ми стана ясно кога?! може би през нощта?!животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
Humppa написа:Е, аз се оплаках, защото не обичам да ходя на море за много дни. 1-2 изтрайвам. За мен това не е почивка. Хубавото е, че заминаваме в посока Свети влас, там на къмпинг, следващата вечер на по-южен къмпинг, следващата - на друг, още по-южен. Абе нямаме план, освен стартирането от Свети влас. Като свършат парите и се прибираме Yellow_Flash_Colorz_PDT_05ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар