Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ruNNer написа:Да се похваля: Работодателя вече ми виси само с 1 заплата.И оплакването: Хванал съм някъкав вирус и днеска съм употребил почти цяло руло тоалетна хартияFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Аман, писна ми вече. Седнах да драсна някое и друго мнение във форума и ми загоря супата!
Коментар
-
Да се оплача - днес се прибирам от работа и някакъв индивид със служебна баничака така здраво ме засече - изобщо не ми беше в зрителното поле. В последния момент го видях - буквално щеше да се удари отгоре ми странично (все едно се престроява от дясна в лява лента и мен ме няма) Свих се още в ляво - добре, че нямаше кола там. Дистанцията, която си бях оставил до предния автомобил беше сигирно 2 коли. Що да не се качи отгоре ми? До другия светофар карах плътно до бронята му с надути клаксони. (Кръстил съм ги Дий и Снайдър ) На следващия светофар на червено спирам зад него и слизам от колата и отивам да го бия. Оня се заключил вътре. Идиот мръсен. Жълто, зелено и се изнесе. Що не излезе да се разберем? Върнах се в колата - нямах намерение да го гоня. Тез пък отзад ко ми свирят - сватба ли има? Та така. Кофти ми стана. И друг път са ме засичали, но не и да искат да се качат отгоре ми чак. Ко си мислят - че имат бързи дараци ли?
Коментар
-
Да се похваля - GSM-ът е открит - паднал в една от колите, които гледахме вчера в Стара Загора. Отваме да го вземем, най-вероятно вуйчо ми ще се сдобие и с кола, защото реши, че щом човекът не е свил gsm-а, значи може да му се вярва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Да се похваля - GSM-ът е открит - паднал в една от колите, които гледахме вчера в Стара Загора. Отваме да го вземем, най-вероятно вуйчо ми ще се сдобие и с кола, защото реши, че щом човекът не е свил gsm-а, значи може да му се вярва.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:ele написа:Да се похваля - GSM-ът е открит - паднал в една от колите, които гледахме вчера в Стара Загора. Отваме да го вземем, най-вероятно вуйчо ми ще се сдобие и с кола, защото реши, че щом човекът не е свил gsm-а, значи може да му се вярва.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар