Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Аман, писна ми вече. Седнах да драсна някое и друго мнение във форума и ми загоря супата!
    Явно мненията не са били малко или си се улисала със четенето
    "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
    не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Да се похваля: Работодателя вече ми виси само с 1 заплата.И оплакването: Хванал съм някъкав вирус и днеска съм употребил почти цяло руло тоалетна хартия
      Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
        Да се похваля: Работодателя вече ми виси само с 1 заплата.И оплакването: Хванал съм някъкав вирус и днеска съм употребил почти цяло руло тоалетна хартия
        Този вирус ,го карат почти всички мои познати ,(хвалбаа мен ме пропуска засега... Дано не ме подгони някъде където не съм подготвен...Бързо оздравяване ти пожелавам..Хвалба:Смених чистачките на Типо-то и засега си чистят доста добре пущините...ааа да,купих си маратонки...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Irka_fihi написа:
          Аман, писна ми вече. Седнах да драсна някое и друго мнение във форума и ми загоря супата!
          fihi,казах ти че й пречи нета в къщи - неска гладни......утре - неопрани....... Оплаквам се - днес в Силистра пак беше адска жега. Сто пъти под душа и н`ам колко литра вода вътрешно. За утре пак го дават 31 градуса.

Коментар

Загубих GSM-а на един приятел
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Апарата или само номера?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                ele написа:
                Апарата или само номера?
                сичко. То номер как може да се изгуби?

Коментар

Да се оплача - днес се прибирам от работа и някакъв индивид със служебна баничака така здраво ме засече - изобщо не ми беше в зрителното поле. В последния момент го видях - буквално щеше да се удари отгоре ми странично (все едно се престроява от дясна в лява лента и мен ме няма) Свих се още в ляво - добре, че нямаше кола там. Дистанцията, която си бях оставил до предния автомобил беше сигирно 2 коли. Що да не се качи отгоре ми? До другия светофар карах плътно до бронята му с надути клаксони. (Кръстил съм ги Дий и Снайдър ) На следващия светофар на червено спирам зад него и слизам от колата и отивам да го бия. Оня се заключил вътре. Идиот мръсен. Жълто, зелено и се изнесе. Що не излезе да се разберем? Върнах се в колата - нямах намерение да го гоня. Тез пък отзад ко ми свирят - сватба ли има? Та така. Кофти ми стана. И друг път са ме засичали, но не и да искат да се качат отгоре ми чак. Ко си мислят - че имат бързи дараци ли?

Коментар

Да се похваля - GSM-ът е открит - паднал в една от колите, които гледахме вчера в Стара Загора. Отваме да го вземем, най-вероятно вуйчо ми ще се сдобие и с кола, защото реши, че щом човекът не е свил gsm-а, значи може да му се вярва.

Коментар

ele написа:
                      Да се похваля - GSM-ът е открит - паднал в една от колите, които гледахме вчера в Стара Загора. Отваме да го вземем, най-вероятно вуйчо ми ще се сдобие и с кола, защото реши, че щом човекът не е свил gsm-а, значи може да му се вярва.
                      Няма да е зле да го извадиш от анонимност този честен автотърговец. Поне старозагорци да го знаят и при необходимост да се възползват. Сигурен съм, че това няма да се тълкува като реклама! Та нали свестните у нас останаха малцина, защо да ги крием???
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Хваля се : Днес смених ПАК масло /преди месец сменях/ на ДВГ и на ск. кутия ... долния маншон, от който ми беше протекло ... бе кво ви занимавам ... и разни други работи ... Та причината е, че след 7-8 часа тръгвам за морето
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

вече имам голям и малък стикер на дупето на пунтото
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Да се оплача.Акумулатора на Бравото почина и сега се чудя какво да правя.Най-добре да взема нов за Мареата ,че е дизел ,а този да прехвърля на Бравото.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

stivst написа:
                              ele написа:
                              Няма да е зле да го извадиш от анонимност този честен автотърговец. Поне старозагорци да го знаят и при необходимост да се възползват. Сигурен съм, че това няма да се тълкува като реклама! Та нали свестните у нас останаха малцина, защо да ги крием???
                              Автокъщата е 4-тата или 5-тата по пътя от Нова Загора. Факт е, че върна телефона, ама не бих заложила много на честността му - иначе - честит ескорт комби на вуйчо ми ще видим колко е в кондиция колата по някое време, ако не се счупи до село днес ... и пак да се похваля - честит ми братовчед. Втора братовчедка на майка ми (и вуйчо ми) роди на 45 вчера да им е честито - днес отиваме да го видим бебчо

Коментар

Да се оплача - утре тръгваме на море...

Коментар

Working...
                                X