Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля, днес бебеока стана на 6 месеца. Голяма радост и от 2 седмици мухаме пюрета от моркови, ябълки, картофи, тиквички и други подобни... ние поливаме всичко с бира
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Оплакване....голямо:Вчера преживях един от най-големите си стресове в живота. Изразите "щях да получа инфаркт" или " само дет не се напиках от страх" почти щяха да станат реалност.Работихме на един индииски кораб, който идва в БГ за сефте. Почти го бяха натоварили и тъй като агентката ме помоли да и предам едни сертификати , се устремих към каютата на капитана за подписи и печати. Вървя по едни тесни стълбички и тъкмо вземам завоя от стълбичките към коридорчето, изведнъж започна да ми се вие свят.....и почнах да залитам. В един момент усетих, че падам напред. Завъртя ми се главата, стана ми адски лошо и просто седнах. Коридорчето хипер тясно и неосветено, няма прозорец, няма нищо...дълъг тесен коридор. Наред с всичко, ме хвана и клаустрофобията. Седях на земята обезумял от ужас и за момент усетих, че всъщност вися надолу и стълбите зад мен са прекалено високо. Наред с това се чуваха викове и крясъци от вън. Разбрах, че кораба е накренил и тъй като нямам никакъв поглед навън, не можех да разбера колко е крена, накъде е и т.н. Усещах само, че ако стана и ще пропадна по коридорчето надолу. Обърнах се някак си и започнах да пълзя към стълбите. Хванах се за перилата и буквално като в "Титаник" започнах да лазя нагоре. И всичко ми се върти, повръщаше ми се адски, нямах никаква представа за ориентация...в какво положение спрямо повърхността съм.....абе хипер адски гадно. Измъкнах се навън и видях адската гледка - няма го пристанището... ....гледам небе, гларуси летят, облаци....пристанището го няма. Набрах се на перилата и погледнах надолу. Е гати шоуто. Народа хвърчи напред-назад, крещят като обезумели...стълбата паднала, поглеждам към носа на кораба - и там стълбата липсва. И си викам " - ай ся Яворе, ако товара на палубата поддаде и се изсипе в канала, от освобождаване на масата кораба така хубаво ще се врътне на другата си страна, че мое и да литнеш"......и тъй си седях там, краката ми трепереха и неможех да мръдна.Колегите викат отдолу "стой там, ще разместят малко товара и кораба ще се килне на другата страна".....хахахахах. Така си стоях към 10 минути, след което стъпих на твърда земя. Изпуших пет цигари и направих снимката по-долу. Смятайте, че положението на кораба е с овладян крен на снимката. Представете си какво е било. Е гати простотията.Какво в последствие се оказа - кораба бил "морско изпълнение", т.е. дълбоко дъно. Нямало как да се напълни с баласт / вода, която го потапя на едно ниво и го държи стабилен /. Тоз не може, щото ако го напълнят, ще опре в дъното. Поради тази причина, нестабилен до нанайси....Крана товари една пачка с дървен материал, оня почва да се клати.....И точно в момента, в който съм влизал към каютите, крана стоварил една пачка в страничната част на палубата и кораба се юрнал да крени. Как не се обърна този кораб, незнам...да не говорим, че товара на палуба е укрепен странично и тези укрепления как не са поддали...също незнам. Вече на кораб по време на товарене....твърдо "НЙЕ"....е гати ужасаЕй фотос:
      Прикачени файлове

Коментар

Май ще ходиш да палиш свещ в църквата.Егати и ужаса дето си преживял.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Приятелю ами ако бяха се скъсали тези въжета дето го държат отзад какво щеше да стане?

Коментар

nai7 написа:
            Приятелю ами ако бяха се скъсали тези въжета дето го държат отзад какво щеше да стане?
            Един модератор по-малко.
            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Оплаквам се: Влизам си аз у дома спокоен , ама кой да ме предупреди , че трябва да съм с плавници. Малко сме се наводнили , "малко" означава до глезените. Пак , че е лято. Надявам се до два дена да изсъхне.
              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Смених маслото на хидравлика, до тук добре Обаче при смяната оляхме малко меката връзка на генерацията....чудо , пуши все едно колата се е запалила.Така пушеше само първия ден(по точно при две паления и обиколки), сега не пуши но се улавя лекия аромат все още.Надявам се скоро и той да изчезне
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Мноо ме мързи да пиша,пък има доста интересни теми.Цял ден ме цепи глава и ми иде да си прережа вените с тъпата страна на ножа. Хвалба - след повече от месец, най-после си платихме м-телските телефони и от 2-3 дни вече "има връзка с този номер". :D Купих си една кутия шоколадови бонбони да плющя.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

От Събота вече съм със заден мост от Bravo, тoзи от бившата кола на trace!! Също така пружини от Coupe и газови амортесьори навсякъде!! Днес обезвъздушихме спирачките и пробвах колата... направо е трупче и същевременно не ти падат пломбите!! Оплакване: Без гърне съм и фърфори като драгстер!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Оплаквам се от "Български имоти" и "Пощенска банка"
                      FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Чудя се кога ли варненските шофьори ще престанат когато са в лявата лента, а ти в дясната доста напред и дадеш ляв мигач и тръгнеш - да дават газ като обезумели, сакън ще има някой пред тях. Днеска след светофара на Трошево посока града аз съм в дясната лента и виждам че пред мен автобуса на спирката тръгва, разбира се рязко вляво и аз метнах поглед в огледалото (аха, червеното ауди още е назад), дадох мигач и тръгнах вляво. О, какво нахалство от моя страна, рязко подаване на газ от страна на аудито и почти забиване в задницата ми, аз отстъпих вслучай че тотално изнахалства и като го видях че беснее дето пролуката която му оставих не му харесва - минах вляво (щото автобуса си прави неговите си гимнастики). Задминахме автобуса махайки си яростно в огледалата и човека с бяс ме заобиколи отдясно. После няколко километра се движихме така - той пред мен аз зад него. Е, за какво трябваше да прави ситуация след като стигнахме с 3 секунди разлика до центъра?!

Коментар

оплаквам се , че не мога да намеря рекламно студио , за да си изкарам стикери
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

за мое огромно съжаление ми мина отпуската, затова ще компенсирам с един бърз концерт в петък на спирит ъф бургас
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да се оплача-вчера ми написаха фиш за превишена скорост/18км/ 30 лв.Преместили табелата преди няколко дни за край на Плевен на 500м,съответно ограничението е 50 и аз като не гледам айде в кюпа.Полицайчето се похвали,че много са ужилили като мен.Тая табела я местят за мнайсти път за няколко години-тъкмо свикнеш и ХОП.

Коментар

Аман, писна ми вече. Седнах да драсна някое и друго мнение във форума и ми загоря супата!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X