Да се похваля, днес бебеока стана на 6 месеца. Голяма радост и от 2 седмици мухаме пюрета от моркови, ябълки, картофи, тиквички и други подобни... ние поливаме всичко с бира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Явор Митев
Оплакване....голямо:Вчера преживях един от най-големите си стресове в живота. Изразите "щях да получа инфаркт" или " само дет не се напиках от страх" почти щяха да станат реалност.Работихме на един индииски кораб, който идва в БГ за сефте. Почти го бяха натоварили и тъй като агентката ме помоли да и предам едни сертификати , се устремих към каютата на капитана за подписи и печати. Вървя по едни тесни стълбички и тъкмо вземам завоя от стълбичките към коридорчето, изведнъж започна да ми се вие свят.....и почнах да залитам. В един момент усетих, че падам напред. Завъртя ми се главата, стана ми адски лошо и просто седнах. Коридорчето хипер тясно и неосветено, няма прозорец, няма нищо...дълъг тесен коридор. Наред с всичко, ме хвана и клаустрофобията. Седях на земята обезумял от ужас и за момент усетих, че всъщност вися надолу и стълбите зад мен са прекалено високо. Наред с това се чуваха викове и крясъци от вън. Разбрах, че кораба е накренил и тъй като нямам никакъв поглед навън, не можех да разбера колко е крена, накъде е и т.н. Усещах само, че ако стана и ще пропадна по коридорчето надолу. Обърнах се някак си и започнах да пълзя към стълбите. Хванах се за перилата и буквално като в "Титаник" започнах да лазя нагоре. И всичко ми се върти, повръщаше ми се адски, нямах никаква представа за ориентация...в какво положение спрямо повърхността съм.....абе хипер адски гадно. Измъкнах се навън и видях адската гледка - няма го пристанището... ....гледам небе, гларуси летят, облаци....пристанището го няма. Набрах се на перилата и погледнах надолу. Е гати шоуто. Народа хвърчи напред-назад, крещят като обезумели...стълбата паднала, поглеждам към носа на кораба - и там стълбата липсва. И си викам " - ай ся Яворе, ако товара на палубата поддаде и се изсипе в канала, от освобождаване на масата кораба така хубаво ще се врътне на другата си страна, че мое и да литнеш"......и тъй си седях там, краката ми трепереха и неможех да мръдна.Колегите викат отдолу "стой там, ще разместят малко товара и кораба ще се килне на другата страна".....хахахахах. Така си стоях към 10 минути, след което стъпих на твърда земя. Изпуших пет цигари и направих снимката по-долу. Смятайте, че положението на кораба е с овладян крен на снимката. Представете си какво е било. Е гати простотията.Какво в последствие се оказа - кораба бил "морско изпълнение", т.е. дълбоко дъно. Нямало как да се напълни с баласт / вода, която го потапя на едно ниво и го държи стабилен /. Тоз не може, щото ако го напълнят, ще опре в дъното. Поради тази причина, нестабилен до нанайси....Крана товари една пачка с дървен материал, оня почва да се клати.....И точно в момента, в който съм влизал към каютите, крана стоварил една пачка в страничната част на палубата и кораба се юрнал да крени. Как не се обърна този кораб, незнам...да не говорим, че товара на палуба е укрепен странично и тези укрепления как не са поддали...също незнам. Вече на кораб по време на товарене....твърдо "НЙЕ"....е гати ужасаЕй фотос:Прикачени файлове
Коментар
-
Смених маслото на хидравлика, до тук добре Обаче при смяната оляхме малко меката връзка на генерацията....чудо , пуши все едно колата се е запалила.Така пушеше само първия ден(по точно при две паления и обиколки), сега не пуши но се улавя лекия аромат все още.Надявам се скоро и той да изчезнеnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Мноо ме мързи да пиша,пък има доста интересни теми.Цял ден ме цепи глава и ми иде да си прережа вените с тъпата страна на ножа. Хвалба - след повече от месец, най-после си платихме м-телските телефони и от 2-3 дни вече "има връзка с този номер". :D Купих си една кутия шоколадови бонбони да плющя."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
От Събота вече съм със заден мост от Bravo, тoзи от бившата кола на trace!! Също така пружини от Coupe и газови амортесьори навсякъде!! Днес обезвъздушихме спирачките и пробвах колата... направо е трупче и същевременно не ти падат пломбите!! Оплакване: Без гърне съм и фърфори като драгстер!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Чудя се кога ли варненските шофьори ще престанат когато са в лявата лента, а ти в дясната доста напред и дадеш ляв мигач и тръгнеш - да дават газ като обезумели, сакън ще има някой пред тях. Днеска след светофара на Трошево посока града аз съм в дясната лента и виждам че пред мен автобуса на спирката тръгва, разбира се рязко вляво и аз метнах поглед в огледалото (аха, червеното ауди още е назад), дадох мигач и тръгнах вляво. О, какво нахалство от моя страна, рязко подаване на газ от страна на аудито и почти забиване в задницата ми, аз отстъпих вслучай че тотално изнахалства и като го видях че беснее дето пролуката която му оставих не му харесва - минах вляво (щото автобуса си прави неговите си гимнастики). Задминахме автобуса махайки си яростно в огледалата и човека с бяс ме заобиколи отдясно. После няколко километра се движихме така - той пред мен аз зад него. Е, за какво трябваше да прави ситуация след като стигнахме с 3 секунди разлика до центъра?!
Коментар
-
Да се оплача-вчера ми написаха фиш за превишена скорост/18км/ 30 лв.Преместили табелата преди няколко дни за край на Плевен на 500м,съответно ограничението е 50 и аз като не гледам айде в кюпа.Полицайчето се похвали,че много са ужилили като мен.Тая табела я местят за мнайсти път за няколко години-тъкмо свикнеш и ХОП.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар