SokOtPraskova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nai7 написа:SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз, ами... Много ми харесва да готвя, но не винаги има кой да яде, в случая батко ми си дойде от морето вчера, а това му е любимата закуска. Палачинките стават страхотни с пушено пиле, кисели краставички, печени чушки, варено яйце, малко пушено сирене и леко настърган кашкавалец отгоре, предлагам ги и с няколко вида сладко или мед и орехи - айде народеееFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Поздрави от Варна
SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Re: Поздрави от Варна
T_SHOW написа:SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Re: Поздрави от Варна
SokOtPraskova написа:T_SHOW написа:SokOtPraskova написа:Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
///// написа:Половината форум е от Бургас и Варна - целогодишно на морето.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Ichkin написа:Шшшшш еееей ... да ми остайте прасковката, да не отварям артилерийското шкафчеAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар