Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жега + развален климатик + тренировка в залата + HIIT кардио след нея = разбит съм и яко обезводненБлазе Ви там в София, че вали и е хладничко Оплакването е само за разваления климатик в залата
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се - Направих 100 мнения във форума и по случая си подарих новото купе - за сега само на аватара и в подписа ,а някой ден.........може и това:
      Прикачени файлове

Коментар

emzo написа:
        Жега + развален климатик + тренировка в залата + HIIT кардио след нея = разбит съм и яко обезводненБлазе Ви там в София, че вали и е хладничко Оплакването е само за разваления климатик в залата
        Така се нормализира тегло не се оплаквай.И аз днес съм с 40 минути 3 км. ходене и 5 км. крос....
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз говорих за нея : http://vbox7.com/play:5ab05736 ама явно не е тя. И по-добре де
          MB 280 S W108 67' - pickUp
          MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
          ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
          Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
          office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
            Аз говорих за нея : http://vbox7.com/play:5ab05736 ама явно не е тя. И по-добре де
            а аз за тази
            FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

running_free1 написа:
              Suppish написа:
              а аз за тази
              Да не би да се засегна нещо?
              MB 280 S W108 67' - pickUp
              MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
              ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
              Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
              office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Току що във Варна заваля , ха дано да разхлади поне малко.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

running_free1 написа:
                  Suppish написа:
                  а аз за тази
                  NOW: ???
                  Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                  Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Колегите ми взеха да ми крачат по нервите.Предприех мерки.....ще останат неприятно изненадани
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                      Колегите ми взеха да ми крачат по нервите.Предприех мерки.....ще останат неприятно изненадани
                      Колега , моля бъди по-конкретен за да мога да помогна с нещо. Знаеш , че ку..ите почивен ден нямат. Дай някои подробности за да измислим подобаващ отговор.

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                        dimmX написа:
                        Колега , моля бъди по-конкретен за да мога да помогна с нещо. Знаеш , че ку..ите почивен ден нямат. Дай някои подробности за да измислим подобаващ отговор.
                        Ми всички като им опре ножа в кокала прехвърлят вината на друг.Върша най- много работа от всички а заплатата ми най-малка.Въобще не се усещат..........за къв колектив ми говорят, всеки вика върви "при мен" никой не си върши работата..........Всичко почна да зависи от моята дума за основна част от нещата, не мога да си помеа въздух от недоразуменията които създават, ми то писва.Реших да си търся нова работа и това е, като ще се закопават да се ровят сами....аз не искам да копая заедно с тях!

Коментар

Re:

dimmX написа:
                          T_SHOW написа:
                          dimmX написа:
                          Ми всички като им опре ножа в кокала прехвърлят вината на друг.Върша най- много работа от всички а заплатата ми най-малка.Въобще не се усещат..........за къв колектив ми говорят, всеки вика върви "при мен" никой не си върши работата..........Всичко почна да зависи от моята дума за основна част от нещата, не мога да си помеа въздух от недоразуменията които създават, ми то писва.Реших да си търся нова работа и това е, като ще се закопават да се ровят сами....аз не искам да копая заедно с тях!
                          До колкото разбрах от разяснението , което даваш , ти работиш в колектив. В този колектив хората се занимават с подобни дейности , но срещат определени трудности и ти ходиш да помагаш поотделно на всеки , като за това се натоварваш с отговорност. Ако е така има ли възможност да ги излушваш с търпение , какъв им е проблема и давайки израз на съпричасност да се отклониш в другата посока?Това , дето си наумил да си сменяш работата , ако е заради тях , само ще им направиш "евала". Това не е изход. Трябва да направиш така ,че те да се ядосват , а не ти.

Коментар

Днес се видяхме с Geraka. Регулира ми съединителя и сега отделя височко и много по меко се натиска - резултатът е, че задна не хърка изобщо, много съм доволен. В замяна диагностицирах климатиците на неговата и тази на приятелката му кола.Намерих откъде се променят оборотите на празен ход и сам си смених един тампон на двигателя :D
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                              dimmX написа:
                              T_SHOW написа:
                              dimmX написа:
                              До колкото разбрах от разяснението , което даваш , ти работиш в колектив. В този колектив хората се занимават с подобни дейности , но срещат определени трудности и ти ходиш да помагаш поотделно на всеки , като за това се натоварваш с отговорност. Ако е така има ли възможност да ги излушваш с търпение , какъв им е проблема и давайки израз на съпричасност да се отклониш в другата посока?Това , дето си наумил да си сменяш работата , ако е заради тях , само ще им направиш "евала". Това не е изход. Трябва да направиш така ,че те да се ядосват , а не ти.
                              Хората се скатават и не си вършат работата.Всеки си знае мястото и задълженията но напоследък въобще не си ги изпълняват и кой "аз".Да ама на мен ми писна да чакат някой да свърши и тяхната работа.Всяко едно нещо минава през мен, те не смеят само и само да не сгрешат , щото после е по-лесно да кажат"а не знам той така ни каза"Ей тва ме дразни, че взимат купища пари за стоене, а аз бягам като луд да угодя на всеки и пак недоволни.Ми ако някой си размърда задните части и напрваи това което е нужно няма да е така...........да ама не.ПО-лесно е някой да свърши и твоята работа.В компетенциите съм на всеки един от колегите си и спокойно върша работата му, замествам определени хора и задълженията им....да обаче като изляза някъде и се наложи някой да ме замести, никой не бутва моята работа А като пита шефа"кой ще замества Мен", отговора е "а на мен ми плащате за тая работа не за неговата...а де.Как да ги понася човек такива....дет се вика не могат да дишат без мен, щото всичко минава през главата ми и ръцете ми за да рабоятт другите!И тва няма да се промени а решението ми да напусна е поради причината , че не мога да гледам такива мързели, да съм недооценен финансово и значимо за фирмата, заминавам си и да си бият главите кухи.Щът не щът тогава ще вършат и моите задължения!

Коментар

Хайде и аз да се похваля сутрешно-неделно: станах рано и направих вкуусна закуска..
                                Прикачени файлове
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X