Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    reter написа:
    колега, не че нещо но това влиае само на жените
    Да бе, влияе само на жените....ела да видиш как се ръчкаме цяла нощ с жената, като има пълнолуние
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

iee написа:
      Да бе, влияе само на жените....ела да видиш как се ръчкаме цяла нощ с жената, като има пълнолуние
      Пфу, ужасно беше снощи! Накрая сменихме положението в кревата и като на 69, ама подчертавам КАТО на 69! Явно имаше нещо, което ни е пречило да спим, защото и много колеги се оплакваха цял ден!

Коментар

Оплаквам се - заключили са оная тема където ония със сините капачки на очите обясняваше къде е ср*л, къде си миел колата и т.н. Хваля се - разбрах защо мрази Ямбол - имал жена от там, която явно е разбрала що за стока е и го е оставила.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ще заключат и тази тема -спрете!!!!! да се оплача колежката е в болнични и трябва да работя сама

Коментар

rosi написа:
            ще заключат и тази тема -спрете!!!!! да се оплача колежката е в болнични и трябва да работя сама
            Няма спиране колеЖке,веднъж като тръгне и докато не се заключи темата няма спиране.

Коментар

nai7 написа:
              rosi написа:
              Няма спиране колеЖке,веднъж като тръгне и докато не се заключи темата няма спиране.
              Не, аз спирам, щото по-умния отстъпва, което означава, че трябва да отстъпя. Ама за само се хвалех и оплаквах като всички други в тази тема
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Оплаквам се - преди две минути имаше земетресение и се изумих като задрънкаха чашите и заскърцаха мебелите. На шестия етаж сме и яко се усети. Дано да не се повтори

Коментар

Тук също се усети, два труса през 2-3 секунди. Събори на жената козметиката, бая трус.

Коментар

Лошооо
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Всичко е наред, потвърдиха ми резервацията, елате да "хлъзгаме" на Гьокчеада след 10-ти Август. Много съм щастлив.Среща на спота.Като разбрах кои калзпазани ще са вече там, няма да ме объркате, само моя милост ще е с Фиат-а.На снимката не съм аз, от body drag ме болят после краката.
                      Прикачени файлове
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

1. хваля се - довечера имам среща с мацка.2. оплаквам се - ще изтърва мача.
                        FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

running_free1 написа:
                          1. хваля се - довечера имам среща с мацка.2. оплаквам се - ще изтърва мача.
                          Естествено , че мацката е по-важна от мача.
                          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

И да не изложиш форума. Дръж се като един истински фиатфорумец.

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                              имаме спор за колите. не харесва фиати, кара нисан микра Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .
                              FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Re:

running_free1 написа:
                                T_SHOW написа:
                                имаме спор за колите. не харесва фиати, кара нисан микра Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .
                                Веднага в акъла ми изплува един виц. Мъж трябва да вземе важно решение и коментира със свой приятел бъдещите си действия: Ще се прибера у дома , ще ударя по масата и каквото каже жената , това ще става.П.П. Нека тя удря по масата , нека не си ти.

Коментар

Working...
                                X