iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
iee написа:Да бе, влияе само на жените....ела да видиш как се ръчкаме цяла нощ с жената, като има пълнолуние
Коментар
-
Оплаквам се - заключили са оная тема където ония със сините капачки на очите обясняваше къде е ср*л, къде си миел колата и т.н. Хваля се - разбрах защо мрази Ямбол - имал жена от там, която явно е разбрала що за стока е и го е оставила.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
floks
ще заключат и тази тема -спрете!!!!! да се оплача колежката е в болнични и трябва да работя сама
Коментар
-
nai7 написа:rosi написа:ще заключат и тази тема -спрете!!!!! да се оплача колежката е в болнични и трябва да работя самаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Всичко е наред, потвърдиха ми резервацията, елате да "хлъзгаме" на Гьокчеада след 10-ти Август. Много съм щастлив.Среща на спота.Като разбрах кои калзпазани ще са вече там, няма да ме объркате, само моя милост ще е с Фиат-а.На снимката не съм аз, от body drag ме болят после краката..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re:
running_free1 написа:T_SHOW написа:И да не изложиш форума. Дръж се като един истински фиатфорумец.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар