Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми не. Днес на обяд бачо ти Фихи ги хапна последните. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Гладници такива :D :D :D :D
      Powered by Emzo

Коментар

Човещинка...ко да прайш?
        Ванга

Коментар

как какво да правиш....да споделиш с ближния :D :D :D :D
          Powered by Emzo

Коментар

krasio_79bs написа:
            Днес се срещнах с бояджията за да се уговорим кога ще ми пръсне колата.Лакът на предният капак беше леко олющен като я купувах,искам да си пръсна и предната броня че и тя има люспи на места и ме дразни като я гледам.Другият понеделник ще я оставя и в четвъртък се надявам да е като нова.Има ли някой на представа колко пари взимат за боядисване на преден капак,броня,и на задната врата долната част под лайстната.Боята е тъмно зелен металик.Уговорихме се за 180 лева.Вижда ми се добра цена.Видях му и работата на човека и останах доволен от това което видях.Дано и при мен се представи добре.
            Я сподели този майстор как ще я боядисва само лак отгоре или как ,че ми е интересно.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз много стриктно спазвам една от десетте божи заповеди - да ближа обичния си... Ама тихо, че Торнадо броди из форума и сега пак ще ми се скара, че спамя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Хваля се - много стриктно спазвам десетте.....
              Ванга

Коментар

Tornado написа:
                krasio_79bs написа:
                Днес се срещнах с бояджията за да се уговорим кога ще ми пръсне колата.Лакът на предният капак беше леко олющен като я купувах,искам да си пръсна и предната броня че и тя има люспи на места и ме дразни като я гледам.Другият понеделник ще я оставя и в четвъртък се надявам да е като нова.Има ли някой на представа колко пари взимат за боядисване на преден капак,броня,и на задната врата долната част под лайстната.Боята е тъмно зелен металик.Уговорихме се за 180 лева.Вижда ми се добра цена.Видях му и работата на човека и останах доволен от това което видях.Дано и при мен се представи добре.
                Я сподели този майстор как ще я боядисва само лак отгоре или как ,че ми е интересно.
                Шкури си я както си му е реда,китосва и после си я боядисва,само с лак няма как да стане.На други места ми скочиха с 150-200 лева само за капака.Вярно е че бяха реномирани сервизи но ми се стори много пари а и друго си е като видиш какво е боядисал.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Аз много стриктно спазвам една от десетте божи заповеди - да ближа обичния си... Ама тихо, че Торнадо броди из форума и сега пак ще ми се скара, че спамя. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Хваля се - много стриктно спазвам десетте.....
                  Торнадо не е излизал от форума ,но сега е на тема релета така ,че споко.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аве, какъв дъжд се изсипва сега в Бъкстон/Борово... ааа, понамаля малко, докато пиша... Ееех, как разлади хубавичко.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Дано дойде малко и към централна България

Коментар

coolboby написа:
                        Дано дойде малко и към централна България
                        Ами според Емо Чолаков от bTV, ще дойде. Човекът-разказ го каза снощи, ама беше от Вторник. Е, ден по-рано, няма да му се разсърдя.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплаквам се. В градината си имаме площадче, където щъпукат децата. Една родителка е взела на потомъка си от тези бутащите се джиджавки, обаче за разлика от другите които в колелото имат топчета дрънкащи леко или пък тихо тракащ механизъм - това произвежда звуци като от допотопен будилник, силни, звънкащи и дразнещи. Хлапето обикаля и вдига олелия до небето, майката гордо пристъпва подире му, а аз си мисля че щерката току що е заспала.

Коментар

Да се похваля-последна работна седмица/до петък/, а после- курс към Черното море да топна морно телце цели три седмички- живот по вертикала. Чакам този момент цяло лято- и ето- дойде време за ваканция :P
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Да се похваля , оня монитор на компа ми дето ме ядосваше вече е история. От днес съм с нов монитор.
                              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Re:

T_SHOW написа:
                                Да се похваля , оня монитор на компа ми дето ме ядосваше вече е история. От днес съм с нов монитор.
                                Честито,колега!!!Дано да не се налага да се среща с аватара ти.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X