Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казвал съм 200 пъти, че далеч не съм безгрешен. Представи си обаче, само си представи, недай си Боже, стане ПТП. От там нататък се сещай какво ще се случи. Спирам аз със спама, щото иначе Princo ще ме признае ха-ха-ха. Хваля се: Петък ееееееееееееееее и другата седмица по-това време ще ми остават 6 часа до отпуската :D
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

krasio_79bs написа:
      Да се похваля - от понеделник съм на нова длъжност(издигам се)
      Честито Ванко!И на теб и на Ирка.
      Благодаря за което.Заради това повишение повече от месец без парички, Но всичко си идва на мястото - рано или късно.

Коментар

SokOtPraskova написа:
        Оплаквам се: трябваше да съм в отпуск от 1 до 10 Август - е, няма да съм! Ще мога да изляза, когато вече всички приятели са се върнали от морето, т.е. няма смисъл да излизам защото ще си кукам сама - кофти работа Хваля се: така ще се наспинкам сегааа... :D
        Хвалба: Аз точно тогава излизам за 2ри път отпуска и довечера заминавав за "Какаовия плаж" Оплакване: Няма ли по-бързо да свърши този работен ден
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Оплаквам се - не ми дадоха възможност да отговоря на въпросите и нападките, и темата е поела естествения си ход. Ощи ш са оплаквам - съседите правят ремонт и не можах да поспя още след изморителното с/нощно шофиране. Мъжът ми е на нова длъжност - не знам за хвалене ли е или к’во?На 21.07 направих 1г. потребител на форума. Айде да ми е честито! Трябваше да спретна парти. Упс, 20-ти е датата...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

оплаквам се отпуската свърши не оправдавам карането без книжка но не книжката кара колата а човека, много хора познавам които имат книжка а немогат да карат спирам до тукIrka_fihi спретни 1 тортичка , че на мен ми се пресече млякото- ето пак се оплаквам

Коментар

Що така, душко, се е пресякло? Старичко ще да е било...Ми ко, имаш си извара пък, а с извара, банани, шоколад и ром можеш да забъркаш страхотен десерт по Иван Звездев. :D Ти ела на някоя среща в Дружба, пък аз ще направя торта и ще я донеса. Току-що сварих мляко, домашно, от "село", страхотно е на вкус. Сега ще си пийвам с кеф.
              Ванга

Коментар

да се похваля домъкнах 1 голяма диня, няма торта но има диня идвайте на диняяяяяяяяяяяя :D

Коментар

Преди малко настъпих стъкло и сега не мога да го извадя с пинсетата.Обаче...дойде си доктор Куин - мъчителката и ми го извади. Супер!
                  Ванга

Коментар

Пък аз щях да си направя колата на индииска колиба. Пък отвратително тъмно ЗЕЛЕНО такси на Смарт!

Коментар

fihi написа:
                      emzo написа:
                      Книжка имаш ли ?
                      Няма, тя и за това се хвали.Но това не и пречи да кара много по-добре от повечето жени зад волана.
                      Много похвално !
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се - одеве реших да навъртя поредните 20-на километра на колело, и вече като тръгнах да се прибирам , минавам през един подлез, и ми изпадна левия педал, целия курбел. А до мен една майка с детенце, и детенцето вика - Баткооооо, падна ти педалааа... Има една гайка с лагерче, която държи курбела, и явно не е била затената добре, нещо като на Фернандо Галфонсо предната дясна гума....С подръчни средства (ключове за вкъщи) успях да затегна гайката и да се прибера, а утре - в сервиза за обстоен преглед. Оплаквам се още - снощи втори канал на педала за газта ми отчете грешка.

Коментар

По-добре:Баткооооо, падна ти педалааа...Отколкото:Момчееее .... изтече ти антифриза .... и да се окаже, че 30л нафта са на земята (пробка гор. филтър)
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега, относително е, защото в даден момент падането на курбела може да е опасно за живота на колоездача - кракът ти остава без опора докато натискаш, залиташ, падаш.... Не че изтичането на гориво не е опасно. Не знам дали сега да се похваля или утре, ама айде сега - утре ще си купя задни амортисьори, и мисля да използвам твоето ръководство за смяната им. Оплаквам се - лагер на главния вал в скоростите ми вие все по-силно.

Коментар

Оги, на кръстопът си, решавай - автомобилист или велосипедист
                              Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

допреди малко си настъпвах жтд-то.... труден избор... може ли да си помисля, и тогава да кажа?

Коментар

Working...
                                X