Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    nai7 написа:
    gamma написа:
    krasio_79bs написа:
    ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.
    Само двамата ли ще си я пиете бре ДВИБ?
    Колкото повече по добре аз утре към обяд ще ходя до Бургас понеже съм от Сарафово така че може да се разберем нещо
    Ами в Неделя може да си спретнем една бирена сбирка бе
    Може стига да не съм на работа.

Коментар

Оплаквам се-как няма един колега от Казанлък да пием по една бира дет се вика
      Marea HLX 147ps

Коментар

batproho написа:
        nai7 написа:
        gamma написа:
        krasio_79bs написа:
        ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.
        Само двамата ли ще си я пиете бре ДВИБ?
        Колкото повече по добре аз утре към обяд ще ходя до Бургас понеже съм от Сарафово така че може да се разберем нещо
        Ами в Неделя може да си спретнем една бирена сбирка бе
        Утре със колегат ще се видим на по бира на МакДрайв ако имаш желание и възможност ела.

Коментар

До сега си писах с Краси в skype и той ми каза но уви връщам се сравнително късно от работа понеже работя в Равда, така че желание за утре имам но възможност уви не .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

фаля се - имам много добри спирачки!!!оплаквам се - днес щях да метна на предния капак един заблеян чичка... изскочи ми между две коли без да поглежда към мен... явно слънчасъл нещо...п.п. явно и колата мърка и е безшумна щом и със слух не ме отрази после се извинява... мен сърцето ми падна в гащите дагое....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              фаля се - имам много добри спирачки!!!оплаквам се - днес щях да метна на предния капак един заблеян чичка... изскочи ми между две коли без да поглежда към мен... явно слънчасъл нещо...п.п. явно и колата мърка и е безшумна щом и със слух не ме отрази после се извинява... мен сърцето ми падна в гащите дагое....
              Ми няма да го тъпчеш толкова това Пунто бе да го ева .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се: трябваше да съм в отпуск от 1 до 10 Август - е, няма да съм! Ще мога да изляза, когато вече всички приятели са се върнали от морето, т.е. няма смисъл да излизам защото ще си кукам сама - кофти работа Хваля се: така ще се наспинкам сегааа... :D
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

У бре, де бре! Ето ме и мен! Две седмици без форум, малиииииии ужас! Има ли нужда да уточнявам, че е оплакване?Хвалба - снощи карах от Пазарджик до малко преди София. :D
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Книжка имаш ли ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Книжка имаш ли ?
                      Няма, тя и за това се хвали.Но това не и пречи да кара много по-добре от повечето жени зад волана.

Коментар

fihi написа:
                        emzo написа:
                        Книжка имаш ли ?
                        Няма, тя и за това се хвали.Но това не и пречи да кара много по-добре от повечето жени зад волана.
                        Но и далеч не я оправдава, нито теб. Много роптаем кой как карал, а иначе се хвалим, че караме без книжка. Нищо лично, който го подкрепя това поведение, нека си каже.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                          fihi написа:
                          emzo написа:
                          Книжка имаш ли ?
                          Но и далеч не я оправдава, нито теб. Много роптаем кой как карал, а иначе се хвалим, че караме без книжка. Нищо лично, който го подкрепя това поведение, нека си каже.
                          ти не си карал никога без книжка ли?
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ако я оспамите тая тема ва признавам !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Да се оплача:Жега е !!!!
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

reter написа:
                              style34 написа:
                              fihi написа:
                              emzo написа:
                              Книжка имаш ли ?
                              ти не си карал никога без книжка ли?
                              style34 - Безгрешния номер 2 във форума.Да се похваля - от понеделник съм на нова длъжност(издигам се)

Коментар

Да се похваля - от понеделник съм на нова длъжност(издигам се)
                                Честито Ванко!И на теб и на Ирка.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X