batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
batproho написа:nai7 написа:gamma написа:krasio_79bs написа:ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.
Коментар
-
До сега си писах с Краси в skype и той ми каза но уви връщам се сравнително късно от работа понеже работя в Равда, така че желание за утре имам но възможност уви не .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
фаля се - имам много добри спирачки!!!оплаквам се - днес щях да метна на предния капак един заблеян чичка... изскочи ми между две коли без да поглежда към мен... явно слънчасъл нещо...п.п. явно и колата мърка и е безшумна щом и със слух не ме отрази после се извинява... мен сърцето ми падна в гащите дагое....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:фаля се - имам много добри спирачки!!!оплаквам се - днес щях да метна на предния капак един заблеян чичка... изскочи ми между две коли без да поглежда към мен... явно слънчасъл нещо...п.п. явно и колата мърка и е безшумна щом и със слух не ме отрази после се извинява... мен сърцето ми падна в гащите дагое....Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Оплаквам се: трябваше да съм в отпуск от 1 до 10 Август - е, няма да съм! Ще мога да изляза, когато вече всички приятели са се върнали от морето, т.е. няма смисъл да излизам защото ще си кукам сама - кофти работа Хваля се: така ще се наспинкам сегааа... :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
fihi
emzo написа:Книжка имаш ли ?
Коментар
-
fihi написа:emzo написа:Книжка имаш ли ?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:fihi написа:emzo написа:Книжка имаш ли ?Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Ако я оспамите тая тема ва признавам !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Да се оплача:Жега е !!!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
fihi
reter написа:style34 написа:fihi написа:emzo написа:Книжка имаш ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар