simeon3000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nai7 написа:Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
Коментар
-
krasio_79bs написа:nai7 написа:Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
Коментар
-
fihi
Радвай се, че прави бели.Нашия маймун колко простотии е сътворил до момента, просто нямам думи.Последно строши на баба си новите очила.Аз лично предпочитам да е беладжия отколкото някое ........П/С/ Остана един месец и ша ги срещнем двете зверчета.
Коментар
-
nai7 написа:krasio_79bs написа:nai7 написа:Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
Коментар
-
fihi
nai7 написа:krasio_79bs написа:nai7 написа:Да се оплача щерка ми изля една чаша вода на ТВ и следователно той изпуши.А сега да се похваля то незнам дали е за хвалене щото олекнах със 799 лв.Взех си ето това 37 инча марката му е Daewoo
Коментар
-
fihi написа:Радвай се, че прави бели.Нашия маймун колко простотии е сътворил до момента, просто нямам думи.Последно строши на баба си новите очила.Аз лично предпочитам да е беладжия отколкото някое ........П/С/ Остана един месец и ша ги срещнем двете зверчета.
Коментар
-
nai7 написа:gamma написа:krasio_79bs написа:ПП.Щом е за бира съм готов.Пиши на лични да се разберем.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар