rosi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
нали трябва да знам какво да ви купя за да го оправите така на изус не става за хмеловите фанти никакъв проблем идвай
Коментар
-
rosi написа:нали трябва да знам какво да ви купя за да го оправите така на изус не става за хмеловите фанти никакъв проблем идвай
Коментар
-
Разминах се на милиметри от катастрофа.Стоя си в лява лента 2-ра кола с включен ляв мигач. Светва зелено първата кола потегля, аз нещо се забавих вкарах първа..тръгвам да завивам..едно BMW E39 с бясна скорост минава от ЛЯВАТА ми страна и продължава направо. Не можах да реагирам дори да му свирна. Чист късмет, че се забавих с потеглянето иначе щеше да ме разпилее на съставни части.Това става на светофара на Победа посока бившия Битак.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:За 5 дена два пъти ме спират за превишена скорост... все с по 22 км.м. отгоре...Втория път имаше и актче - ще има 50 кинта глоба... И двата пъти полицаите бяха пичове и се държаха пичовски - не е ставало и дума за "И к"во праим ся!?". Дали пък не сме почнали да се оправяме А?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
coolboby написа:Разминах се на милиметри от катастрофа.Стоя си в лява лента 2-ра кола с включен ляв мигач. Светва зелено първата кола потегля, аз нещо се забавих вкарах първа..тръгвам да завивам..едно BMW E39 с бясна скорост минава от ЛЯВАТА ми страна и продължава направо. Не можах да реагирам дори да му свирна. Чист късмет, че се забавих с потеглянето иначе щеше да ме разпилее на съставни части.Това става на светофара на Победа посока бившия Битак.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
fihi
wazmo написа:Отидах да нахраня на детето хамстерите, щото то е при баба си, и се оказа че са с два повече. Някви малки са се родили. Сега не смея даа и се обадя, че ще иска да се прибере веднага у дома и край на спокойствието
Коментар
-
fihi
ogi28b написа:НапОй ги хубаво и вероятно бройката ще се самовъзстанови към задна дата.
Коментар
-
fihi написа:wazmo написа:Отидах да нахраня на детето хамстерите, щото то е при баба си, и се оказа че са с два повече. Някви малки са се родили. Сега не смея даа и се обадя, че ще иска да се прибере веднага у дома и край на спокойствиетоFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Пред нас е спряла една Мултипла. Един от любимите ми модели коли, за съжаление така и не можах да събера смелост да си купя (макар че имаше един момент в който аха-аха...но изтървах офертата, по-скоро търговеца избърза въпреки...айде нема значение). Дано е на някой комшия, да я разглеждам често често .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар