Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cappy_limona написа:
    да се оплача:преди малко разказах играта на колата на баща ми.главина,лагер на главина и карето станаха на салата.май утре във весника ще има статия със заглавие:"Баща уби сина си заради кола" :D
    Е дано не се стига чак до там .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.
        А лъчката Димитров боб ли ще им свари ... споко
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

svetkos_ написа:
          Беше кеф преди 10-15 години са си е парцелче ....Нема по-забавно нещо от футболисти и гимнастички в каяк :P , а и скиорите са голем ташак

Коментар

krasio_79bs написа:
            Мисля че за 26 капла бяха около 7 лв.Може да си ти много полезни.Аз моето колело го имам 5 година и до сега съм се прибирал няколко пъти на бутане.Доста си е гадно особено ако го караш извън града.
            Може би .... А нещо като за мен ? (700 х 23C)

Коментар

ogi28b написа:
              krasio_79bs написа:
              Мисля че за 26 капла бяха около 7 лв.Може да си ти много полезни.Аз моето колело го имам 5 година и до сега съм се прибирал няколко пъти на бутане.Доста си е гадно особено ако го караш извън града.
              Може би .... А нещо като за мен ? (700 х 23C)
              За такива не съм гледал.Може и за тях да има.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?
                MB 280 S W108 67' - pickUp
                MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                  Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?
                  Да :D Да се оплача : Жегааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа а
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Suppish написа:
                    Напиши в темата му че е некоректен продавач

Коментар

И ще влезе с друг ник другия път ... същия ... ... ... По-скоро пусни билборд на орлов мост с ника му и че те е прееееевал
                      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ogi28b написа:
                        Suppish написа:
                        Напиши в темата му че е некоректен продавач
                        Няма смисъл! Яд ме е, че хем говорихме по телефона, хем се разбрахме за понеделник или вторник защото тогава ми превеждат парите и момчета каза, че няма проблеми. На ЛС коментирахме пак джантите и, че ще ида до въпросният град да ги взема. Тъпото е, че си намерих хора да ми полират борда и да ми ги боядисат. Квото такова, просто пак се обеждавам, че на думи доверие никому.

Коментар

Suppish,Заслужава да се оплачеш. Най-малкото това му поведение не е на човек на място. Да не ти пука. Ще намериш пак джанти. LiGuru,Като бивш футболист, нямах проблем с нищо, както и останалите "играчи". Не знам какво искаш да кажеш. Виж, за гимнастичките, друга работа си е.

Коментар

Хваля се - оставих колата да ми оправят прага и здраве, и живот утре ще е карам да боядисат прага + предният капак!Оплаквам се - одеве ми се обадиха, че е имало земетресение в Пловдив, но карах колата и нищо не съм усетил. Сега удари пак и го усетих. Тъпо се чуствам чесно!

Коментар

Suppish написа:
                              Хваля се - оставих колата да ми оправят прага и здраве, и живот утре ще е карам да боядисат прага + предният капак!Оплаквам се - одеве ми се обадиха, че е имало земетресение в Пловдив, но карах колата и нищо не съм усетил. Сега удари пак и го усетих. Тъпо се чуствам чесно!
                              Дам, потвърждавам за люлеенето. Иначе при заметресение адреналинът някакси се повдига. Дай Боже да не се стига до лошотия, но чувството някакво странно.

Коментар

Похвалвам се - вече съм отпуска и заедно с домочадието кръстосваме България надлъж и шир.Оплаквам се - още първия ден от обиколката един пес, голям, колкото овца, ми се заби под колелата и ми натроши дясната част на бронята отпред. Много странна работа - случката стана в Самоков, след едно кръстовище, тоест, карах съвсем бавно с 30-40, и противно на животинския инстинкт за самосъхранение, песът се засили към колата и в последния момент, вместо да избяга, кривна точно под колелата. Че сега ме вкарва в размисъл как да действам със застрахователите, но каквото и да правя, трябва да е след месец, когато се прибера. Положителното от цялата случка е, че нямам никакви други поражения, най-вече картерът ми е здрав, че иначе оставахме на място.
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X