cappy_limona написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
svetkos_ написа:Оплаквам се! Някакъв си псевдо-кмет иска да разруши час от базата на НСА в Несебър. А нашата Академия е единствената, която има база на морето, където студентите могат да се научат на ветроходство, гребане, народно кребане, скиф/четворка скул, народно гребане, водни ски и какви ли не още неща. Простотия до шия!!! И то за да вдигнат някакви умпрело сгради, защото зеленината там е в повече. Само който не е бил там, не знае за какъв кеф става дума.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Мисля че за 26 капла бяха около 7 лв.Може да си ти много полезни.Аз моето колело го имам 5 година и до сега съм се прибирал няколко пъти на бутане.Доста си е гадно особено ако го караш извън града.
Коментар
-
ogi28b написа:krasio_79bs написа:Мисля че за 26 капла бяха около 7 лв.Може да си ти много полезни.Аз моето колело го имам 5 година и до сега съм се прибирал няколко пъти на бутане.Доста си е гадно особено ако го караш извън града.
Коментар
-
Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Suppish написа:Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?
Коментар
-
ogi28b написа:Suppish написа:Хваля се - харесах джанти от форума, обадих се по телефона, разбрах се в Понеделник или най-късно Вторник да отида да ги взема. Писах и на лични. Оплаквам се Момчето реши да ги продаде, въпреки, че обеща да ми ги запази до делничните дни! Сега ми предлага други. Мислите ли, че ще ги взема?MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish,Заслужава да се оплачеш. Най-малкото това му поведение не е на човек на място. Да не ти пука. Ще намериш пак джанти. LiGuru,Като бивш футболист, нямах проблем с нищо, както и останалите "играчи". Не знам какво искаш да кажеш. Виж, за гимнастичките, друга работа си е.NOW: ???
Коментар
-
Хваля се - оставих колата да ми оправят прага и здраве, и живот утре ще е карам да боядисат прага + предният капак!Оплаквам се - одеве ми се обадиха, че е имало земетресение в Пловдив, но карах колата и нищо не съм усетил. Сега удари пак и го усетих. Тъпо се чуствам чесно!MB 280 S W108 67' - pickUp
Коментар
-
Suppish написа:Хваля се - оставих колата да ми оправят прага и здраве, и живот утре ще е карам да боядисат прага + предният капак!Оплаквам се - одеве ми се обадиха, че е имало земетресение в Пловдив, но карах колата и нищо не съм усетил. Сега удари пак и го усетих. Тъпо се чуствам чесно!NOW: ???
Коментар
-
Похвалвам се - вече съм отпуска и заедно с домочадието кръстосваме България надлъж и шир.Оплаквам се - още първия ден от обиколката един пес, голям, колкото овца, ми се заби под колелата и ми натроши дясната част на бронята отпред. Много странна работа - случката стана в Самоков, след едно кръстовище, тоест, карах съвсем бавно с 30-40, и противно на животинския инстинкт за самосъхранение, песът се засили към колата и в последния момент, вместо да избяга, кривна точно под колелата. Че сега ме вкарва в размисъл как да действам със застрахователите, но каквото и да правя, трябва да е след месец, когато се прибера. Положителното от цялата случка е, че нямам никакви други поражения, най-вече картерът ми е здрав, че иначе оставахме на място.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар