Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

УУУУУУУРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААА.От 4-5 месеца имат да ми изплащат отпуски от старата фирма и днес ми се отчетоха с 200 лева Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Почти ги бях отписал тези пари.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ХВАЛЯ се. Днес най-накрая си взех колата от ремонт (след оная случка дето не спряха на знак "СТОП"). В общи линии съм доволен какво са сътворили хората (майсторите). В интерес на истината не очаквах да се стараят толкова на стара кола. Явно държат на имиджа си. И не ми взеха скъпо.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

браво и на двамата имате повод да почерпите

Коментар

FIAT CROMA 1987год.

rosi написа:
          браво и на двамата имате повод да почерпите
          Нямаш грижа колега , само кажи кога и къде.

Коментар

Re: FIAT CROMA 1987год.

Коментар

Приемам забележката и се самонаказвам с двойна почерпка. На почерпката си поканен и ти колега.

Коментар

Оплаквам се: петък вечер е, а съм си вкъщи - утре имам изпит, а така ми се куфее.. Да се похваля: другата седмица по това време ще празнувам настъпването на дългоочаквана отпуска - ах, моретооо!
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля - изляязох да тествам новия велосипед в 34-градусова жега, и на едно подходящо място успях да вдигна 45 км/ч , но имаше лек наклон. Да се оплача - някъде в този момент карфица се заби в задната гума, и спадна за нула време, и щях да се очистя. Добре че не изкривих капли, защото минах през 2 доста сериозни ръба... Движейки се с кола, 45 км/ч е супер измислена скорост, но на велосипед нещата са по-различни. И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.

Коментар

ogi28b написа:
                    Да се похваля - изляязох да тествам новия велосипед в 34-градусова жега, и на едно подходящо място успях да вдигна 45 км/ч , но имаше лек наклон. Да се оплача - някъде в този момент карфица се заби в задната гума, и спадна за нула време, и щях да се очистя. Добре че не изкривих капли, защото минах през 2 доста сериозни ръба... Движейки се с кола, 45 км/ч е супер измислена скорост, но на велосипед нещата са по-различни. И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.
                    Оги,на практикер гледах че са пуснали някакви нови вътрешни гуми на "Дънлоп"И поне според опаковката не се пукат .Мисля че за 26 капла бяха около 7 лв.Може да си ти много полезни.Аз моето колело го имам 5 година и до сега съм се прибирал няколко пъти на бутане.Доста си е гадно особено ако го караш извън града.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Вече съм с нов съединител и сменени гумички на маслена магистрала .Нека сега се прецака вала и после Браво/Брава 1.4 били със скапан мотор .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Загубих два баса. Много ме е яд. Прецаках се много яко. Едното ще го преживея, но другото е да не влизам във форума 2 седмици. Ако пък това не го изпълня щяло да ми се случи нещо друго, което още не знам какво ще е. Ако ме видите пак тук тия дни значи нещото не е толкова непреживяемо. Чао!

Коментар

ogi28b написа:
                          И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.
                          За повечето водачи на автомобили влеосипедистите и мотоциклетистите не са участници в движението така ,че не се учудвай.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

И аз да се оплача. Решаваме с едно приятелче да отидем днес на Витоша да видим кво става там, минаваме през Бояна на връщане през доста опасните завои един олигофрен с БМВ, тип рацер, изпреварваше като за 2 минути на косъм не се блъсна челно с идващите насреща коли. За видимост и дума не може да става, въпрос на късмет. Никога няма да изчезнат тези отрепки, които всеки момент са на крачка да убият освен себе си, но и други, абсолютно невинни хора.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

грешка

Коментар

да се оплача:преди малко разказах играта на колата на баща ми.главина,лагер на главина и карето станаха на салата.май утре във весника ще има статия със заглавие:"Баща уби сина си заради кола" :D

Коментар

Working...
                                X