УУУУУУУРРРРРРРРРРРРААААААААААААААААААА.От 4-5 месеца имат да ми изплащат отпуски от старата фирма и днес ми се отчетоха с 200 лева Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Почти ги бях отписал тези пари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ХВАЛЯ се. Днес най-накрая си взех колата от ремонт (след оная случка дето не спряха на знак "СТОП"). В общи линии съм доволен какво са сътворили хората (майсторите). В интерес на истината не очаквах да се стараят толкова на стара кола. Явно държат на имиджа си. И не ми взеха скъпо.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
floks
-
deadairplane
-
Да се похваля - изляязох да тествам новия велосипед в 34-градусова жега, и на едно подходящо място успях да вдигна 45 км/ч , но имаше лек наклон. Да се оплача - някъде в този момент карфица се заби в задната гума, и спадна за нула време, и щях да се очистя. Добре че не изкривих капли, защото минах през 2 доста сериозни ръба... Движейки се с кола, 45 км/ч е супер измислена скорост, но на велосипед нещата са по-различни. И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.
Коментар
-
ogi28b написа:Да се похваля - изляязох да тествам новия велосипед в 34-градусова жега, и на едно подходящо място успях да вдигна 45 км/ч , но имаше лек наклон. Да се оплача - някъде в този момент карфица се заби в задната гума, и спадна за нула време, и щях да се очистя. Добре че не изкривих капли, защото минах през 2 доста сериозни ръба... Движейки се с кола, 45 км/ч е супер измислена скорост, но на велосипед нещата са по-различни. И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.
Коментар
-
Вече съм с нов съединител и сменени гумички на маслена магистрала .Нека сега се прецака вала и после Браво/Брава 1.4 били със скапан мотор .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:И за капак - както си карах - един голф тройка ме изпревари и веднага пред мен даде десен мигач и спря. Малоумни хора Не го разбирам това.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз да се оплача. Решаваме с едно приятелче да отидем днес на Витоша да видим кво става там, минаваме през Бояна на връщане през доста опасните завои един олигофрен с БМВ, тип рацер, изпреварваше като за 2 минути на косъм не се блъсна челно с идващите насреща коли. За видимост и дума не може да става, въпрос на късмет. Никога няма да изчезнат тези отрепки, които всеки момент са на крачка да убият освен себе си, но и други, абсолютно невинни хора.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар