Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Руди,разхода наистина е последна грижа.Колата е звяр ,все още съм се охилил до ушите след карането :D
    Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
    Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

krasio_79bs написа:
      Да се оплача.Колежката ми е болна и работя сам.Да се похваля.Не мога да повярвам колко е тих магазина без нея А довечера ще жуля ракия с един приятел от Гренобел(Габрово)
      Това момче е пиенкаааа .Краси нищо лично майтап да става .
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ако имаш възможност, отнасяй го това ево....лелееее, няма такава кола, както казваш, още в гаранция и прочеее....ще харчи, ще харчи, колко ще харчи - 20-тина всичко си зависи как караш
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Оплаквам се, не - ами ще омрънкам, целия свят - сега във Варна има няк’во чалга парти - чак у нас се чува! Отврат! Ще си изповръщам вътрешностите - как могат да измислят такова нещо дет’ му викат чалга и да му се радват?

Коментар

BEX---GT написа:
            Ако имаш възможност, отнасяй го това ево....лелееее, няма такава кола, както казваш, още в гаранция и прочеее....ще харчи, ще харчи, колко ще харчи - 20-тина всичко си зависи как караш
            Еее тя , ако харчи 20-тина трябва да е дооооста доволенИначеееее, какво да кажеш за такъв звяр.......щом имаш възможност колега-отнасяй гоооооооо
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се. Мина един месец, а още не са ми превели парите от застраховката. Ходих в офиса им днес, ако нямало писмо за отказ да съм чакал.
              FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

В сряда ми изгоря монитора в къщи.Купих си нов АСУС 19-ка широкоекранен.Радвахму се 1 час и се скапа и съответно го взеха за ремонт!Направо имам страшен късмет
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

_жоро_ написа:
                  Руди,разхода наистина е последна грижа.Колата е звяр ,все още съм се охилил до ушите след карането :D
                  :D Вчера нямах време и затова само така попитах набързо. А мисълта ми беше, че в темата в която продаваш Ситроена С4 писа, че е дошло време да сменяш ежедневната кола. И аз като всеки средностатистически купувач си представих някаква малка, пъргава и икономична кола. После като видях тук си викам:"Уж ежедневна градска кола, а скивай какво отишъл да тества Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 !" Ами то това Ево е като за ДТМ Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 !!! Как ще храниш тези 380 магаренца, ако я ръчкаш в града на 1-ва ,най-много 2-ра, щото тя на 3-та сигурно върви с над 120 ? Да се похваля - утре ще бягаме от жегата в "Морско око" на "Златните", че за Силистра го дават над 40 градуса.

Коментар

dimmX написа:
                    В сряда ми изгоря монитора в къщи.Купих си нов АСУС 19-ка широкоекранен.Радвахму се 1 час и се скапа и съответно го взеха за ремонт!Направо имам страшен късмет
                    Колега,ако монитора ти е на по малко от 3 дена.Имаш право да искаш НОВ,без да се занимаваш с ремонти.Препоръчвам ти ако е така да искаш да ти го сменят с нов.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

///// написа:
                      Оплаквам се, не - ами ще омрънкам, целия свят - сега във Варна има няк’во чалга парти - чак у нас се чува! Отврат! Ще си изповръщам вътрешностите - как могат да измислят такова нещо дет’ му викат чалга и да му се радват?
                      Ти остави, че му се радват...най-ми е весело, когато някой определи тая гнила, воняща скапана помия за музика Да се похваля, във втори курс, по дисциплината "Европейски цивилизационен процес" защитих публично курсова работа, че гореизброеното НЕ Е музика а чисто пълно с витамини пиянско лайно
                      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Ех тая чалга беее, много ви тормози. Айде тя не е музика, а хаус, техно, транс и т.н. странни звуци са музика, така ли? Според мен - не, тъй като нещо, което не може да се възпроизведе с музикални инструменти не е музика. Всеки си има предпочитания и вкусове.
                        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

krasio_79bs написа:
                          dimmX написа:
                          Колега,ако монитора ти е на по малко от 3 дена.Имаш право да искаш НОВ,без да се занимаваш с ремонти.Препоръчвам ти ако е така да искаш да ти го сменят с нов.
                          Вчера го купих сутринта към 10, вечерта го монтирах към 6 часа и е бачкал около час.Реших да натисна копчето което сменя цветовата визия на екрана и се бъгна.Копчето омекна и заяде и не спира да ги врътка цветовите гами!Обадих се на продавача и дойде да го виде, явно няква пластина под бутона е омекнала и заяла.Не знам, уж другата седмица в понеделник ще си го получа!
                          now. BMW E39 523i '98 170hp
                          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

=Rudi= написа:
                            :D Вчера нямах време и затова само така попитах набързо. А мисълта ми беше, че в темата в която продаваш Ситроена С4 писа, че е дошло време да сменяш ежедневната кола. И аз като всеки средностатистически купувач си представих някаква малка, пъргава и икономична кола. После като видях тук си викам:"Уж ежедневна градска кола, а скивай какво отишъл да тества Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 !" Ами то това Ево е като за ДТМ Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 !!! Как ще храниш тези 380 магаренца, ако я ръчкаш в града на 1-ва ,най-много 2-ра, щото тя на 3-та сигурно върви с над 120 ?
                            То по принцип идеята беше да сменя ежедневката,но като видях евото и оглупях ...сега искам да сменя и двете коли или в най лошия случай ще си карам само Ево-то ако стане работата.Все пак става за семеен автомобил.Четири врати,голям багажник,вътре е доволно широка и удобна,4х4-за зимата а пък и във офертата влиза уникално бебешко столче "Ево9" :DСептември ще се женя и искам да се изглезя за сватбата.

Коментар

dimmX написа:
                              Вчера го купих сутринта към 10, вечерта го монтирах към 6 часа и е бачкал около час.Реших да натисна копчето което сменя цветовата визия на екрана и се бъгна.Копчето омекна и заяде и не спира да ги врътка цветовите гами!Обадих се на продавача и дойде да го виде, явно няква пластина под бутона е омекнала и заяла.Не знам, уж другата седмица в понеделник ще си го получа!
                              dimmX,Кофти късмет.На твое място не бих чакал седмица а бих настоял да ми го заменят на момента с нов монитор.Продавача не е виновен,понякога се случва,но и ти имаш своите права

Коментар

Абсолютно веднага настояваш да ти го сменят с чисто ново. Останалото е алабала.

Коментар

Working...
                                X