ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
ето го гаража... има и още един рафт до вратата вдясно, дето не се вижда вече има капаче на водомера, три плаката на шкафа и е една идея по-подреден.. търся си подова настилка, да стане гладко, за да се чисти по-лесно..а онзи балатум е от немай къде, просто колата си попиква масълце и не искам да си цапамA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Оплакване: Днес ходих да си взема джантите (от алфа 33) от пясъкоструй и боя... не ги взех .. още изстиваха!Похвала: Станали са като от завода!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_10||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
u_bo
ele написа:хваля се:Мондео 1.8 TDI Endura DE ’98, всички екстри без кожен салон :D
Коментар
-
И в друга тема писах,но и тук ще се похваля :D Днеска карах пробно ето това Evo IX 2007г.,на 39000 км е с една година гаранция и в перфектно здраве,направиха ми много добра оферта за лизинг и имам няколко дена да се реша.Мощноста е "надута" до 380 к.с. по електронен път,със спортни ауспуси,К&N,чип,бууст контлолер и т.н.Тия дни май пак ще се похваляFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_И в друга тема писах,но и тук ще се похваля Днеска карах пробно ето това Evo IX 2007г.,на 39000 км е с една година гаранция и в перфектно здраве,направиха ми много добра оферта за лизинг и имам няколко дена да се реша. Мощноста е "надута" до 380 к.с. по електронен път,със спортни ауспуси,К&N,чип,бууст контлолер и т.н. :D Не се ли плашиш от "водовъртежа" в резервоара? Тази хала ще е доста гладна
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар