Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    да се похваля вчера си смених 4бр крушки на фаровете + разглобяване на фаровете измиване на стъклата почистване на рефлекторите... крушките са : 2бр ОSRAM Cool Blue на късите и OSRAM Night Breaker 90%+ на дългите...свалих и почистих и халогените...резултата е поразителен...снощи пътувах отново до София и ми беше супер кеф че пред колата е като ден...а светна ли дългите и просто нямам думи...остана да намеря къде в Перник правят реглаж на фарове и ще съм супер доволен
    А, ако ги размениш, ще бъдеш още по-доволен, гарантирам ти!
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Алфата предполагам ще е 147 или се лъжа ?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        Логично погледнато. :D Иначе сега в Мобиле има една много яка 147-ца, червена, тунингована... Кукла.

Коментар

svetkos_ написа:
          batproho написа:
          Логично погледнато. :D Иначе сега в Мобиле има една много яка 147-ца, червена, тунингована... Кукла.
          Надявам се и на мен това да ми е следващата кола, ама пусти лев все недостига.
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            svetkos_ написа:
            batproho написа:
            Надявам се и на мен това да ми е следващата кола, ама пусти лев все недостига.
            Брат ми си е капарирал една 156-ца, чрез баща ми, че брат ми е малко зает. Та бащата много я хвалеше. 2.0 мотор и каза, че била страхотия, както отвътре, така и всичко останало. Собственикът имал сервиз и повече от ясно е, че няма да си дръжи колата неподдържана. Та сега я чакам тази седмица да я видя и да я пробвам, че ми е голям меракът. Иначе баща ми го гледам сега залита по 166. Мнооого арна колица.

Коментар

Определено на Алфа 166 шапка и свалям .Но Аз като по-скромен и на 147-ца 1.9 ЖТД 16В съм съгласен .

Коментар

Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....
                  Има специални лосиони за след слънчево изгаряне, но може ако ти се занимава и не те мързи и сама да си извлечеш екстракт от краставица, който много помага макар и да звучи малко по бабешки .

Коментар

Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :D
                      Ползваш пасатор, то де факто самия сок ти е нужен и се втрива в кожата с енергични движения .Малко си ми далеко иначе бих се притекъл на помощ .

Коментар

batproho написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        Ползваш пасатор, то де факто самия сок ти е нужен и се втрива в кожата с енергични движения .Малко си ми далеко иначе бих се притекъл на помощ .
                        Ти докато дойдеш, то ще ми мине А мерси от енергичните движения -аз едва се мърдам от болка, та камо ли да се втривам енергично..

Коментар

Може и по-спокойно да се втрива но така по-бързо попива в кожата и ефекта е по-бърз.

Коментар

Хваля се....най-накрая си смених крушките на километража....много одавна ме дразнеше, че една от тях не светеше.....сега всичко е бомба
                            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

ХВАЛЯ СЕ - Днес макар и за малко си поиграх с fihi jr. Пораснал е и направо не ми се тръгваше, ама наямаше начин.ОПЛАКВАМ СЕ - Сега съм сам и ми е съпер тъпо.

Коментар

Да се оплача - вчера ни изгоря хладилника. Днес от сервиза (Плевен) първо ми казаха, че ще пратят човек да го види, после звъннаха да ми кажат, че не пътували до Белене и за това да си го нося в Свищов. Мамка им!

Коментар

Working...
                                X