kiselo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Алфата предполагам ще е 147 или се лъжа ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
svetkos_ написа:batproho написа:Алфата предполагам ще е 147 или се лъжа ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:svetkos_ написа:batproho написа:Алфата предполагам ще е 147 или се лъжа ?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Определено на Алфа 166 шапка и свалям .Но Аз като по-скромен и на 147-ца 1.9 ЖТД 16В съм съгласен .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Хм, 147 са доста красиви, но реших да избягам от типа къса двувратка. Насочила съм се към 156, автоматик.Да се оплача: изгорялото много ме болиииииии!!!! С какво да се намажа, че са ми мине....Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
batproho написа:SokOtPraskova написа:Аз не мога да мръдна от леглото цял ден, всичко ме боли и ме тресе - няма къде да търся лосиони А това за краставицата звучи интересно...и как точно да го извлека екстракта? :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Може и по-спокойно да се втрива но така по-бързо попива в кожата и ефекта е по-бърз.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
fihi
ХВАЛЯ СЕ - Днес макар и за малко си поиграх с fihi jr. Пораснал е и направо не ми се тръгваше, ама наямаше начин.ОПЛАКВАМ СЕ - Сега съм сам и ми е съпер тъпо.
Коментар
-
Humppa
Да се оплача - вчера ни изгоря хладилника. Днес от сервиза (Плевен) първо ми казаха, че ще пратят човек да го види, после звъннаха да ми кажат, че не пътували до Белене и за това да си го нося в Свищов. Мамка им!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар