Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача от 30 Март съм болнични и не съм карал колата,вече не издържам,лятото дойде а аз още не съм ходил на море.А сега да се похваля утре ми махат конците и превръзката и събота съм на море със щерката.Не вярвах че НОИ ще ми напълнят сметката толкова бързо за 3 месеца болнични 1144 лв и некъкви стотинки.Пак да се оплача жената вече ги наместила НО без кръчмаря а той не е съгласен със нейните сметки.

Коментар

Аааа,сефте кръчмарят не е съгласен със сметките на кръчмарката! Все се каня да те питам докъде я докара с възстановяването и докато се намотам... сам си каза.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

ако знаете как си боядисах гаража днес(с помощто на един приятел де, иначе сам щях поне два дена да го мотам), направо ми се прииска да си живея вътре...четири цвята, геометрични преливания, много яко стана сега остана само подова настилка да си сложа някаква, да се изравни и перфе
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
          ако знаете как си боядисах гаража днес(с помощто на един приятел де, иначе сам щях поне два дена да го мотам), направо ми се прииска да си живея вътре...четири цвята, геометрични преливания, много яко стана сега остана само подова настилка да си сложа някаква, да се изравни и перфе
          ехее.. пусни една снимка да го видим
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Леле,имаме асансьор.Платили са сметката за тока.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз искам снимка на гаражааааа! Краси, честито! Знам колко е гадно да не работи асансьора. Нема ти разправям как се катеря с количката до 5-я...Да се похваля - забърках си страотен тас кебап.
              Ванга

Коментар

Купих си нова въдица и макара. В събота, ако не ми мине котка път, ще ги пробвам Yellow_Flash_Colorz_PDT_48И си измих колата
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

не съм се сетил, колеги, днес го подредих, утре ще сложа една снимчица
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Вчера правих секс на предния капак, а преди това бях "обслужен" докато шофирах Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                    Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

Ехеееееее, дай Боже всекиму! То "обслужването" малко рисковано докато шофираш, че може да се спреш в някое дърво, ама нейсе! И аз правих секс, ама класически, нищо нестандартно. Тия откровения май не са за тая тема, но ще трябва да се зачетат, щот се хвалим. Пък и "оная" тема е под ключ.
                      Ванга

Коментар

А, че вий хвалите ли се?Нали знаете вица за миньора дет се прибира грохнал от работа, влиза в хола, а там някакъв се труди за да ощастливи жена му. И миньора казва: Ех, откъде имате сили бе...
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Па то си е за хвалене...В днешно време - работа, деца, напрежение, стрес, умора, недоспиване - направо си е лукс да правиш секс! Ама го правихме помежду си, не като миньора.Да се оплача - трябва да стягам багаж, а от часове вече вися в този форум!
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Ехеееееее, дай Боже всекиму! То "обслужването" малко рисковано докато шофираш, че може да се спреш в някое дърво, ама нейсе! И аз правих секс, ама класически, нищо нестандартно. Тия откровения май не са за тая тема, но ще трябва да се зачетат, щот се хвалим. Пък и "оная" тема е под ключ.
                            Опср аз що не знам за случилото се.

Коментар

sim4ata написа:
                              Вчера правих секс на предния капак, а преди това бях "обслужен" докато шофирах Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                              Снимки колега , снимкииии , на голи думи не вярваме и не ви ли беше горещо на капака ?
                              Brava 1.6 ELX

Коментар

Щот беше на работа.
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X