Да се оплача от 30 Март съм болнични и не съм карал колата,вече не издържам,лятото дойде а аз още не съм ходил на море.А сега да се похваля утре ми махат конците и превръзката и събота съм на море със щерката.Не вярвах че НОИ ще ми напълнят сметката толкова бързо за 3 месеца болнични 1144 лв и некъкви стотинки.Пак да се оплача жената вече ги наместила НО без кръчмаря а той не е съгласен със нейните сметки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ако знаете как си боядисах гаража днес(с помощто на един приятел де, иначе сам щях поне два дена да го мотам), направо ми се прииска да си живея вътре...четири цвята, геометрични преливания, много яко стана сега остана само подова настилка да си сложа някаква, да се изравни и перфеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:ако знаете как си боядисах гаража днес(с помощто на един приятел де, иначе сам щях поне два дена да го мотам), направо ми се прииска да си живея вътре...четири цвята, геометрични преливания, много яко стана сега остана само подова настилка да си сложа някаква, да се изравни и перфеFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Ехеееееее, дай Боже всекиму! То "обслужването" малко рисковано докато шофираш, че може да се спреш в някое дърво, ама нейсе! И аз правих секс, ама класически, нищо нестандартно. Тия откровения май не са за тая тема, но ще трябва да се зачетат, щот се хвалим. Пък и "оная" тема е под ключ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Па то си е за хвалене...В днешно време - работа, деца, напрежение, стрес, умора, недоспиване - направо си е лукс да правиш секс! Ама го правихме помежду си, не като миньора.Да се оплача - трябва да стягам багаж, а от часове вече вися в този форум!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi
Irka_fihi написа:Ехеееееее, дай Боже всекиму! То "обслужването" малко рисковано докато шофираш, че може да се спреш в някое дърво, ама нейсе! И аз правих секс, ама класически, нищо нестандартно. Тия откровения май не са за тая тема, но ще трябва да се зачетат, щот се хвалим. Пък и "оная" тема е под ключ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар