Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    winter_sun, не може да съм била аз, такива изрази като "приятно ми е" няма в моя речник. Пък и аз помня като слон имена и физиономии. Прати ми, моля те, една снимка, ако искаш на лично,че сега ме гложди любопитството дали сме се виждали наистина. ...и аз не съм от особено учтивите...поне такова впечатление създавам.
    Ти бешеее..сега съм 100 % сигурна ..даже се сещам, че се здрависахме там пред хотела на паркинга...уф май събота ли да беше като взеха да пристигат и други..за това ти казвам, че може и да не се сетиш за мен..то цял рояк бяхме за снимка- ще потърся, че сега сън на компа на моя и не знам какви ги има...иначе, ако се сетиш за момиче-металка и приятеля и също металяга..със старозагорска сребриста Marea `те `тва сме ние
    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Завърнах се от морето и съм като шоколад!!! :D
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

[quote="svetkos_"]Завърнах се от морето и съм като шоколад!!! :D[/quoteКъсметлия си колега повечето се връщат от морето като раци
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

[quote="krasio_79bs"]
          svetkos_ написа:
          Завърнах се от морето и съм като шоколад!!! :D[/quoteКъсметлия си колега повечето се връщат от морето като раци
          Да, ама за сметка на това се наложи да ме шият, след като си разбих крака с кирка . Имах огромния късмет само да ме шият и нищо друго. А иначе съм леко разочарован, защото в Несебър и Слънчев бряг видях много ФИАТ-и, но без стикери... А хубавото от цялата "почивка" е, че покарах Кану, Кану-каяк, скиф и 4-ка скул и ветроходна яхта (ама малка). Даже си спретнахме и състезание. Три пъти бяхме първи (+ още две момечета) с нашата лодка. Добе беше, само където постоянно подскачах, че не трябваше мокря кркара.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се похваля.От утре една седмица на почивка на Черно Море.Да се оплача Мареата е доста зверски натоварена с багаж дори ремарке ще влача пълно и то.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

:D (мълча си, разбра ме)

Коментар

Паяка ми гепи колата в Созопол 50лв ми струваше да си я откупя.А толкова щяха да ми стигнат за гориво до Люляците.Часът е 21;45 а някой комшия вместо да го начу...... на буля си по туй време е решил да блъска плочки в банята
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Паяка ми гепи колата в Созопол 50лв ми струваше да си я откупя.А толкова щяха да ми стигнат за гориво до Люляците.Часът е 21;45 а някой комшия вместо да го начу...... на буля си по туй време е решил да блъска плочки в банята
                  Голям си кутсузлия бе Краси да го ...
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Абе много ги вдигали в Созопол... Аз в понеделник заминавам за Каваците.Да готвя ли пари за паяка :DДа се похваля:Хладно е !!!
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Абе много ги вдигали в Созопол... Аз в понеделник заминавам за Каваците.Да готвя ли пари за паяка :DДа се похваля:Хладно е !!!
                      Дано да не Ти се налага да плащаш за паяк но си приготви за всеки случай .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се - днес пред мен беше отворен и източен пълен горивен филтър с вода, от ФИАТ Стило 1.9 ЖТД. А можеше да е моят... сега ще си търся датчик за вода, и ще си монтирам на филтъра такъв.

Коментар

оплаквам се скасами се ограничителя на лявата врата и се одраска вратата
                          http://home.arcor.de/t-style002/Tool/Silvia.gif

Коментар

ogi28b написа:
                            Оплаквам се - днес пред мен беше отворен и източен пълен горивен филтър с вода, от ФИАТ Стило 1.9 ЖТД. А можеше да е моят... сега ще си търся датчик за вода, и ще си монтирам на филтъра такъв.
                            Oги, аз се убих да ровя филтър без датчик, че пробките им ...... не ми се иска да си спомням колко нафта изтече от там .
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да се похваля - най-накрая имам нет и у наше село Преместих си Хоумбокса - гадовете ми смениха градския номер. На 3 км от Ямбол съм, пък ми дадохда елховски код, дето е на 40 км от мен...Алтернативата беше да си пускам кабел, но пък после трябваше да си купувам и безжичен рутер, пък така с един куршум 2 заека... Че е бавничък нета - бавничък е, но пък в града си имам кабален, много по-бърз, така че като за село става За оплаквания - няма да почвам, че няма да ми стигне трафика на форума

Коментар

да се похваля и аз -смених прическата Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Working...
                                X