Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
-
[quote="krasio_79bs"]svetkos_ написа:Завърнах се от морето и съм като шоколад!!! :D[/quoteКъсметлия си колега повечето се връщат от морето като рациNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
krasio_79bs написа:Паяка ми гепи колата в Созопол 50лв ми струваше да си я откупя.А толкова щяха да ми стигнат за гориво до Люляците.Часът е 21;45 а някой комшия вместо да го начу...... на буля си по туй време е решил да блъска плочки в банятаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Абе много ги вдигали в Созопол... Аз в понеделник заминавам за Каваците.Да готвя ли пари за паяка :DДа се похваля:Хладно е !!!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Абе много ги вдигали в Созопол... Аз в понеделник заминавам за Каваците.Да готвя ли пари за паяка :DДа се похваля:Хладно е !!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ogi28b написа:Оплаквам се - днес пред мен беше отворен и източен пълен горивен филтър с вода, от ФИАТ Стило 1.9 ЖТД. А можеше да е моят... сега ще си търся датчик за вода, и ще си монтирам на филтъра такъв.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Да се похваля - най-накрая имам нет и у наше село Преместих си Хоумбокса - гадовете ми смениха градския номер. На 3 км от Ямбол съм, пък ми дадохда елховски код, дето е на 40 км от мен...Алтернативата беше да си пускам кабел, но пък после трябваше да си купувам и безжичен рутер, пък така с един куршум 2 заека... Че е бавничък нета - бавничък е, но пък в града си имам кабален, много по-бърз, така че като за село става За оплаквания - няма да почвам, че няма да ми стигне трафика на форума
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар