Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    да се пофаля - Бургас - Русе - Бургас - Синята птица летеше! на магистралата я понастъпах да видя кво може - може 150 км./ч. и още даже, ама ми дожяля и не я натиснах повече... и тва на газ
    ееееееееей мръсна уста бреееее!днес след обяд ходихме до МОЛ-а с жената... качвам се - въртя ключа - нъцки - никъв живот!!!! п.п. оказа се бушонче от 7.5 А - т.е. малкия дявол! пък как го уцелих отведнъж - не знам
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се: Няма да мога да отида в този хотел на почивка http://www.susesihotel.com/index_en.htm

Коментар

И аз да се похваля.Продадох 2 манекенки.Миличките от 1година ми се усмихват от витрината.Ще ми липсват :D За довиждане ми оставиха 500 лв. в касата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

coolboby написа:
          Оплаквам се: Няма да мога да отида в този хотел на почивка http://www.susesihotel.com/index_en.htm
          За оплакване си е
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
            не съжалявай, листата дето ти дават да си сложиш отпред и отзад са скъсани
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

И аз се оплаквам, че не мога да отида в този хотел http://www.banyantree.com/en/lijiang...able_rate.html Оплаквам се, че няма да мога да си купя Ферари, а също и че няма да вечерям с Ева Лонгория.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да се оплача и аз на свой ред-започнах работа в едно кафе, но вместо да работя с хора май работя с добитък! Няма "Добър ден!", "Благодаря!", ти го питаш какво иска то ти мучи като крава насреща!
                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                  Да се оплача и аз на свой ред-започнах работа в едно кафе, но вместо да работя с хора май работя с добитък! Няма "Добър ден!", "Благодаря!", ти го питаш какво иска то ти мучи като крава насреща!
                  Клиентът е винаги прав, дори когато мучи като крава. Да се похваля: постригах кучетоДа се оплача: двете котета хванали по една птичка, влезли на терасата през прозореца и си устроили игри и пиршество - с две думи - кървава баня с украса от пера, която трябва да почистя.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да се похваля:няма с какво да се оплача :P
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ele написа:
                      winter_sun написа:
                      Клиентът е винаги прав, дори когато мучи като крава. Да се похваля: постригах кучетоДа се оплача: двете котета хванали по една птичка, влезли на терасата през прозореца и си устроили игри и пиршество - с две думи - кървава баня с украса от пера, която трябва да почистя.
                      А, да приема ли, че е прав и когато ме обижда?! Сигурно изисква голямо усилие да кажеш едно "Добър ден" поне!...а за кървищата по терасата-знам какво е! и аз имах котка (преди съседът ми да реши, че трябва да я отрови)
                      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

winter_sun написа:
                        А, да приема ли, че е прав и когато ме обижда?! Сигурно изисква голямо усилие да кажеш едно "Добър ден" поне!...а за кървищата по терасата-знам какво е! и аз имах котка (преди съседът ми да реши, че трябва да я отрови)
                        Не мисля, че не те обижда, просто не е учтив. А и дори да те обиди - пука ли ти? Това не е причина да нарушиш душевното си равновеие - усмихвай се и си свиркай.

Коментар

Хваля се: метанът е 1.15

Коментар

да се оплача! Синята птица е ранена! Днес на паркинга някой злобно и ... нямам представа как е натиснал и одрал пасажерската врата.... нямам представа как и с какво, щото беше плътно до тротоара от тази страна
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ele написа:
                              winter_sun написа:
                              Не мисля, че не те обижда, просто не е учтив. А и дори да те обиди - пука ли ти? Това не е причина да нарушиш душевното си равновеие - усмихвай се и си свиркай.
                              Ele, не приемай следното като заяждане, само искам да ти обясня:Не мисля, че не те обижда - означава, че смяташ, че я обижда.Не, мисля че не те обижда - означава, че смяташ, че НЕ я обижда
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                ele написа:
                                winter_sun написа:
                                Ele, не приемай следното като заяждане, само искам да ти обясня:Не мисля, че не те обижда - означава, че смяташ, че я обижда.Не, мисля че не те обижда - означава, че смяташ, че НЕ я обижда
                                исках едно да напиша, но после съкратих варианта. Е и? Айде сега ми прочети една лекция.

Коментар

Working...
                                X