Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача:Няма с какво да се похваля ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Хваля се: След 2 седмици ще съм на Люляците на лятната среща на форума

Коментар

Оплаквам се: нямам нет в къщи и сега кисна в едно заведение. Скоро няма да имам. Хваля се: С нова прическа съм!

Коментар

Почнах работа в Италия... и скоро ще ъшнем пунтака
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

да се похваля, вижте какво си направих...
            Прикачени файлове
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Браво phoenix, много яко се е получило Аз да се похваля, кефя се че утре тръгвам за морето :D и съм отпуска :D
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

егати тъпаците имам в курса-когато им трябвам моля моля,а когато на мен ми трябват нищо
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

преди малко си отворих капаците за колоните и видях,че всичките - 4 колони са махнати леле
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Да се похваля.Купих си навигация за 180 лв.от Метро.Имах притеснения относно инсталирането на друг софтуер.Снощи успешно си качих ’IGO 8’Стана само с прекръстването на папката и екзе файла.Единствения проблем бе че първоначално не си откри сателитите но има функция за сканиране на портовете който си свърши работата и сега всичко си е ОК.
                    Прикачени файлове
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Да се похваля.Купих си навигация за 180 лв.от Метро.Имах притеснения относно инсталирането на друг софтуер.Снощи успешно си качих ’IGO 8’Стана само с прекръстването на папката и екзе файла.Единствения проблем бе че първоначално не си откри сателитите но има функция за сканиране на портовете който си свърши работата и сега всичко си е ОК.
                      айде да ти е честита, неска по-късно ще ти се обадя да се оговорим за утре
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        krasio_79bs написа:
                        айде да ти е честита, неска по-късно ще ти се обадя да се оговорим за утре
                        Уговорката за утре остава в сила
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се оплача - преди три часа без да искам затрих 200ГБ ценна информация...Да се похваля - успях да я възстановя на 99%
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оплаквам се: Разпилях един гълъб на съставни части. Винаги съм внимавал с тях. Все ми се струва, че няма да литнат и в последния момент литват когато ги наближа. Е тоя път тоя не литна. Чудих се отляво отдясно да го заобиколя и накрая го центрирах.Стана ми супер жал за него

Коментар

да се пофаля - Бургас - Русе - Бургас - Синята птица летеше! на магистралата я понастъпах да видя кво може - може 150 км./ч. и още даже, ама ми дожяля и не я натиснах повече... и тва на газ
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

да се оплача - жената ме заряза след 3 години съвместно съжителство и сега да се похваля - жената ме заряза след 3 години съвместно съжителство Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                                Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Working...
                                X