Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача - днес се оказа, че нямаме репетиции, само се разходихме до центъра и изгорихме сума ти газ. Тази вечер е концертът на Майкъл Болтън. Купих си джапанки с колоритната марка "DUPE", за 6лв. списание и джапанки - на далавера съм отвсякъде!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

аз пък си взех държавния с 6 вече съм завршил бакалавър финансист :D а снощи как го поляхме .....
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Счупи ми се HDD -то на служебния лаптоп Пък имах доста лична информация на него. Сега пак ще трябва да свалям сума ти филми и клипчета за малкия Имам чувството че или в БГ вкарват харддискове последно качество или аз съм най-големия карък. На стационарното ПЦ си купих преди няколко години диск ,счупи се след 1 година -> смениха го с нов и той сдаде багажа след около 1 година пак. Следващият път ще пратя брат ми да ми купува ХДД и задължително с RAID на новия компютър.
        Brava 1.6 ELX

Коментар

Купих си тампон (щанга на мотора) - хваля се.Нямам 16 ключ подръка - срам не срам, оплаквам се :D
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се.Имам 4 Загорки в хладилника и 2 чипса за мезе.Оплаквам се.Много бързо свършват.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
              Хваля се.Имам 4 Загорки в хладилника и 2 чипса за мезе.Оплаквам се.Много бързо свършват.
              Краси, да се включа да помагам нещо
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хваля се: завърших 11 клас с 5.27 Догодина абитуриент (надявам се )

Коментар

Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Я да се оплача набързо,че ... - днес по някое време ще ни изключат нета поради неплатежоспособност (взе да им,опа, да ни става навик!) Тази сутрин ни спряха и телефоните, пак по същата причина. Тях ще ги преживея, ама нета?И една хвалба (пак набързо ) - прочетох си "Фасове"-те на В.Щерева, сега ме чакат няколко списания и после почвам книгата, дето ми я пратиха от "Минута е много".
                    Ванга

Коментар

гадно за нета-но защо ли ми е познато Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 и аз да се похваля излизам отпускаааа

Коментар

Опааа, още имаме нет! - хвалбаПреди малко нещо ме прещрака и си написах двете имена в Гугъла. Голям майтап, оказа се, че ме има! Мамооооооооо, известна съм! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                        Ванга

Коментар

Днес си купих мрънкало за колата(навигация).Сега ще трябва да се мъча с поставяне на нови карти.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хип-хип, ура! Още имаме нет. Явно от фирмата са решили да пуснат малко гювеч. Вчера изтървахме сбирката в "Дон Вито". - оплакване.Класирах се за репетиции. - хвалба.
                            Ванга

Коментар

Айде и аз да се оплача: в сряда ми дигнаха колата с паяк в Созопол. На това място спирам от 2г. и никога не са ме закачали. Олекнах с 50лв. А м/у другото от 11год. имам книжка и за първи път ме вдига паяк.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                Айде и аз да се оплача: в сряда ми дигнаха колата с паяк в Созопол. На това място спирам от 2г. и никога не са ме закачали. Олекнах с 50лв. А м/у другото от 11год. имам книжка и за първи път ме вдига паяк.
                                В Неделя и на брат Ми му вдигнаха колата и се наложи да търча и аз до Созопол че горкия останал без стотинка след като три дена не се прибра
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X