Да се оплача - днес се оказа, че нямаме репетиции, само се разходихме до центъра и изгорихме сума ти газ. Тази вечер е концертът на Майкъл Болтън. Купих си джапанки с колоритната марка "DUPE", за 6лв. списание и джапанки - на далавера съм отвсякъде!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Счупи ми се HDD -то на служебния лаптоп Пък имах доста лична информация на него. Сега пак ще трябва да свалям сума ти филми и клипчета за малкия Имам чувството че или в БГ вкарват харддискове последно качество или аз съм най-големия карък. На стационарното ПЦ си купих преди няколко години диск ,счупи се след 1 година -> смениха го с нов и той сдаде багажа след около 1 година пак. Следващият път ще пратя брат ми да ми купува ХДД и задължително с RAID на новия компютър.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
krasio_79bs написа:Хваля се.Имам 4 Загорки в хладилника и 2 чипса за мезе.Оплаквам се.Много бързо свършват.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Я да се оплача набързо,че ... - днес по някое време ще ни изключат нета поради неплатежоспособност (взе да им,опа, да ни става навик!) Тази сутрин ни спряха и телефоните, пак по същата причина. Тях ще ги преживея, ама нета?И една хвалба (пак набързо ) - прочетох си "Фасове"-те на В.Щерева, сега ме чакат няколко списания и после почвам книгата, дето ми я пратиха от "Минута е много"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
floks
гадно за нета-но защо ли ми е познато Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 и аз да се похваля излизам отпускаааа
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде и аз да се оплача: в сряда ми дигнаха колата с паяк в Созопол. На това място спирам от 2г. и никога не са ме закачали. Олекнах с 50лв. А м/у другото от 11год. имам книжка и за първи път ме вдига паяк.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар