Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами да са Ти честити Колега
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

VooDoo написа:
      От днес съм с нови джанти.
      Честито ,колега ,да си ги търкаляш с кеф... Аз пък от днес съм с нови очила ,че старите ги счупих...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Оплаквам се: Щях да пребия един моторист.Естествено аз щях да съм виновен че кара със 100+ в населено място, защото реално му сека пътя, защото излизам от кръстовище и се включвам на главен път! Спрях естествено по средата на пътя и оня ми маха с рака дали съм нормален. Теглих му една п*тка майна.И после ни обеждавайте да пазим мотористите, е как да стане, като сами не се пазят?!?

Коментар

Писна ми от този дъжд - никъде не мога да мръдна.И още - имаме нов корепетитор, не става за никъв. Във вторник ми скъса нервите на репетиции.Айде и да се похваля - събрах багажа за Китен и след няколко часа перем нататък. Вече спокойно мога да си легна.Оплакване - времето май ще е гадно и ще ни вали дъжд.И още - вчера на срещата в Овча купел си бяхме само ние с Иван, семейно... А, и едни хубави пържолки съм забъркала за Китен... - това последното е хвалба!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Тук няма грам дъжд и времето е идеално, не много горещо.След малко отивам да потичам.Няма за оплакване.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Коментар

Оплаквам се: цяла седмица съм настинал. Лекувам се с чай и мед :D Сутрин се събуждам все около 5:30 от зверска кашлица, сядам да изпия 2-3 чая и се успокоявам. От двеседмици имам и мускулна треска от бъркане на бетон и носене на камъни и тротоарни плочи, всеки ден след работа :DНо ще се похваля, като завършим барбекюто :DАйде и да се похваля малко: жената ми подари крем и дезедорант за крака и вечер не ми миришат чорапите на умрял китаец, а на крачката по цял ден ми е лекооо

Коментар

Humppa написа:
                  Айде и да се похваля малко: жената ми подари крем и дезедорант за крака и вечер не ми миришат чорапите на умрял китаец, а на крачката по цял ден ми е лекооо
                  Колега, пробвай с памучни чорапи! Ама възможно най-големия процент, така оправих проблема с уханието на крака. Естествено преди да ги обуя си пръскам краката с праскало на Ейвън, има всякакви аромати.

Коментар

Нали знаеш защо миришат кратата? Защото започват от дупето :DПръскалото и крема са от Ейвън а какви са чорапите - не знам...

Коментар

Да се похваля вече си имам собствено редовно с номера ремарке.Леко е и веднага го срязах за да мога да си транспортирам мотора с мен.Голяма далавера ми излезе.Купих го за 200 лв. със старите номера и дадох още 110 лв.за регистрацията + 2 кутии боя нови стопове и светлоотразилтели всикчо около 330 лв.Тези които ги продават в мобилето по 600-700 лв. или пък колесари по 1500-2000 лв. да си ги държат.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде да се похваля - с мацката спахме повече от 4 часа с малко прекъсване. Имах "голяма нужда" да се наспя след изморителното пътуване вчера и купонясването в Китен. Забравих да уточня, че си спахме и през нощта, събуди ме в 6.30 и после към 8ч.откъртихме пак. Супеееер кеф!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Да се похваля: взех си колата от сервиз. Идеално е станал задния калникДа се оплача: направиха ми и диагностика. Ламда сондата не работи докато е студена колата, кото позагрее сработва. Ще трябва нова
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

И аз да се похваля,запознах се със страхотни хора в Китен и си прекарахме страхотна вечер.И да се оплача,за мое съжеление не можах да остана за по дълго защото трябваше да пътувам рано сутринта в 4:00 за Сливен.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: Изоставаме: Айде още малко http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/

Коментар

Отивам на рожден ден на тъщата. Не знам да се хваля или да се оплаквам
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X