Ами да са Ти честити Колега
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
VooDoo написа:От днес съм с нови джанти.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Оплаквам се: Щях да пребия един моторист.Естествено аз щях да съм виновен че кара със 100+ в населено място, защото реално му сека пътя, защото излизам от кръстовище и се включвам на главен път! Спрях естествено по средата на пътя и оня ми маха с рака дали съм нормален. Теглих му една п*тка майна.И после ни обеждавайте да пазим мотористите, е как да стане, като сами не се пазят?!?
Коментар
-
Писна ми от този дъжд - никъде не мога да мръдна.И още - имаме нов корепетитор, не става за никъв. Във вторник ми скъса нервите на репетиции.Айде и да се похваля - събрах багажа за Китен и след няколко часа перем нататък. Вече спокойно мога да си легна.Оплакване - времето май ще е гадно и ще ни вали дъжд.И още - вчера на срещата в Овча купел си бяхме само ние с Иван, семейно... А, и едни хубави пържолки съм забъркала за Китен... - това последното е хвалба!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Humppa
Оплаквам се: цяла седмица съм настинал. Лекувам се с чай и мед :D Сутрин се събуждам все около 5:30 от зверска кашлица, сядам да изпия 2-3 чая и се успокоявам. От двеседмици имам и мускулна треска от бъркане на бетон и носене на камъни и тротоарни плочи, всеки ден след работа :DНо ще се похваля, като завършим барбекюто :DАйде и да се похваля малко: жената ми подари крем и дезедорант за крака и вечер не ми миришат чорапите на умрял китаец, а на крачката по цял ден ми е лекооо
Коментар
-
Humppa написа:Айде и да се похваля малко: жената ми подари крем и дезедорант за крака и вечер не ми миришат чорапите на умрял китаец, а на крачката по цял ден ми е лекооо
Коментар
-
Humppa
Нали знаеш защо миришат кратата? Защото започват от дупето :DПръскалото и крема са от Ейвън а какви са чорапите - не знам...
Коментар
-
Да се похваля вече си имам собствено редовно с номера ремарке.Леко е и веднага го срязах за да мога да си транспортирам мотора с мен.Голяма далавера ми излезе.Купих го за 200 лв. със старите номера и дадох още 110 лв.за регистрацията + 2 кутии боя нови стопове и светлоотразилтели всикчо около 330 лв.Тези които ги продават в мобилето по 600-700 лв. или пък колесари по 1500-2000 лв. да си ги държат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Айде да се похваля - с мацката спахме повече от 4 часа с малко прекъсване. Имах "голяма нужда" да се наспя след изморителното пътуване вчера и купонясването в Китен. Забравих да уточня, че си спахме и през нощта, събуди ме в 6.30 и после към 8ч.откъртихме пак. Супеееер кеф!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар