Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача, оставих си колата в сервиз и сега съм пешеходец (в буквалния смисъл)
    FIAT Marea ex
    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

stivst написа:
      Ха, този кемпер май е на базата на ФИАТ. Така ли е, колега?
      Fiat, Fiat! Секта, какво да се прави.
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

running_free1 написа:
        kaliopis написа:
        running_free1 написа:
        Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
        от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
        имаше ли някакви проблеми със застраховката ?
        въобще не се стигна до нея отидох платих си като момиченце и така олекнах с около 250 лв и готово....А на твоята разбра ли дали има сериозни последствия? Дано не.Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....
        ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

kaliopis написа:
          Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....
          Хахха да а вчера един беше паркирал в горната част на витошка в насрещното със пуснати къси!! И веднага след като завих от патриарха демонстративно си включих дългите и сега особено като съм ревизирал и изчистил фаровете така светнаха че онзи само премигваше отвътре на дълги и изобщо не ги усещах!! Сега мисля и по-силни крушки да си сложа!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

kaliopis написа:
            running_free1 написа:
            kaliopis написа:
            running_free1 написа:
            Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
            от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
            имаше ли някакви проблеми със застраховката ?
            въобще не се стигна до нея отидох платих си като момиченце и така олекнах с около 250 лв и готово....А на твоята разбра ли дали има сериозни последствия? Дано не.Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....
            Счупен интеркулер ми казаха, когато в сервиза погледнаха отдолу . Сега пак отивам там. Едно ми е тъпо.
            FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Executer написа:
              kaliopis написа:
              Да се оплача ОМРЪЗНА МИ от СОТ-аджии които карат със 100 и патрулки които карат с 20км/ч....
              Хахха да а вчера един беше паркирал в горната част на витошка в насрещното със пуснати къси!! И веднага след като завих от патриарха демонстративно си включих дългите и сега особено като съм ревизирал и изчистил фаровете така светнаха че онзи само премигваше отвътре на дълги и изобщо не ги усещах!! Сега мисля и по-силни крушки да си сложа!!
              Xenon? Въпреки ,че са ми казвали ,пък и по форума съм чел ,че на фарове без лупи не било препоръчително да се слага...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Нее.. просто свалих фаровете и ги измих отвътре и бая гадости изпаднаха!! Сега мисля да сложа две OSRAM Silverstar! На рефлектор, пари да ми дават няма да сложа xenon!Похвала: Днес си взех изпита!
                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Най-накрая след 2 седмици си вземах LCD-то от сервиза.Матрицата на Самсунга се била прецакала нещо, така и не ми обясни. Където и да се обърна в сервиза - все Самсунг. ПС: И сега след като го закачих на стената - лощо качество! Може пича да ми е сложил матрица от НЕО.Нов да получа - абсурд! Макар, че леля ми в Италия й подмениха телевизора за нещо дребно.

Коментар

Имам и аз един самсунг, ама тръба...от тези по-тънките. Ей адски крива геометрия. Повече телевизор самсунг - не.

Коментар

Ми те Самсунг правят ли въобще нещо като хората?
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                        Ами да ти кажа имам два GSM-a Samsung ,майка ми също има два и досега не е имало проблеми с нито един от четирите...Може би сме случили на бройка ,но чак пък на четири...така че си мисля ,че правят свестни телефони...въпреки ,че имат и издънки...А за телевизори са големи боклуци...един приятел има ,и като го гледам имам чувството ,че от едната страна е плосък ,а от другата заоблен... Да чукам на дърво ,досега проблеми с телефоните не съм имал...
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                          batproho написа:
                          Ами да ти кажа имам два GSM-a Samsung ,майка ми също има два и досега не е имало проблеми с нито един от четирите...Може би сме случили на бройка ,но чак пък на четири...така че си мисля ,че правят свестни телефони...въпреки ,че имат и издънки...А за телевизори са големи боклуци...един приятел има ,и като го гледам имам чувството ,че от едната страна е плосък ,а от другата заоблен... Да чукам на дърво ,досега проблеми с телефоните не съм имал...
                          Точно за GSM-и пък са адската издънка, освен дизайн и шаренийка нищо повече.Наистина явно сте случили на модел или бройка.Дълги години бях в бранша с телефони, докато имаше още хляб в него и ей богу като ми връщаха за ремонт Самсунг направо ми побеляваха косите.За справка може да се консултираш с познат техник по телефони, ако имаш такъв де, всеки ще ти каже едно и също "Никога Самсунг" .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                            Predatorsi написа:
                            batproho написа:
                            Точно за GSM-и пък са адската издънка, освен дизайн и шаренийка нищо повече.Наистина явно сте случили на модел или бройка.Дълги години бях в бранша с телефони, докато имаше още хляб в него и ей богу като ми връщаха за ремонт Самсунг направо ми побеляваха косите.За справка може да се консултираш с познат техник по телефони, ако имаш такъв де, всеки ще ти каже едно и също "Никога Самсунг" .
                            Ами моите два са сравнително нови и досега не съм имал никакви проблеми...Единият е Е390 ,а другият е J150...За J150 не съм чувал някой да се оплаква или да го хвали ,просто така си го взех...Но за Е390 съм чувал добри думи...Но аз съм на принципа ,че си взимам телефон и докато не издъхне не го сменям...Е390-то го имам от 2 години ,малко са му поизтъркани копчетата ,но си държи без никакви грижи...Явно наистина съм случил на бройка...

Коментар

За телевизорите и аз съм чувал, че са боклуци. Иначе преди 4 години, може и повече, си бях купил телефон S500. Майка ми още го ползва - никакви грижи. Даже имам и резервна батерия, която вървеше с телефона и си стои нова все още.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

От днес съм с нови джанти.
                                Прикачени файлове
                                SEAT Leon Cupra 300
                                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                                X