Нали и тя ще помага бе ?! Хваля се - не съм женен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
незнам дали е за хвалене но вече 2 седмици работя всеки ден без почивка като 2 дни съм по 14 часа 2 по 9 и направо изчатквам...добре че още намирам време да отделям и на девойчето че ако не е тя незнам...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
motikas написа:18-ти ден. Упорито създавам наследник. Още не е нито за похвала нито за оплакване ама стискайте палци.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
motikas написа:18-ти ден. Упорито създавам наследник. Още не е нито за похвала нито за оплакване ама стискайте палци.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Хваля се - ходих до Ивайловград да пием, че кръстника ми го излъгаха и се ожени, успях даже и за рибка да ида в неделя вечерта и лагерувахме на яз. Ивайловград. Хваля се - Фифи се представи отлично, за разлика от един Пасат на който климатика му спря по средата на пътя (отиването). Даде ми разход 6.3 на климатик, това пак е хвалба Оплакване - днеска много работа. П.П. Някой ако го интересува инфо за проходите да пита."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
running_free1 написа:Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
-
kaliopis написа:running_free1 написа:Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..FIAT Bravo 1,9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар