Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нали и тя ще помага бе ?! Хваля се - не съм женен

Коментар

Aз пък продължавам да получавам подаръци за рож.си ден - вчера ми подариха апарат за вода, така наречените диспенсери. Много е гот да си имаш такъв. :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

незнам дали е за хвалене но вече 2 седмици работя всеки ден без почивка като 2 дни съм по 14 часа 2 по 9 и направо изчатквам...добре че още намирам време да отделям и на девойчето че ако не е тя незнам...
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се: Вече съм горд собственик на ето това--->
          Прикачени файлове
          Настоящата - Ford Focus ST
          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
          Франкенщайн - R.I.P.
          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

хваля се: сдобихме се с дачията за една седмица. Няма да се оплаквам колко струва, щото не я плащам аз (това пак е за хвалба).Korun Честито
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Поздравления! Много добре изглежда кемперчето! Айде идвай да се хвалиш в кемпер клуба .

Коментар

18-ти ден. Упорито създавам наследник. Още не е нито за похвала нито за оплакване ама стискайте палци.
                brava 1.6_v16 elx

Коментар

motikas написа:
                  18-ти ден. Упорито създавам наследник. Още не е нито за похвала нито за оплакване ама стискайте палци.
                  Ами успех
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

motikas написа:
                    Стискаме и още как! Иначе аз да се похваля, че свърших сесията и от осем изпита взех седем. Реваншът за скъсания е септември. Ще ядат як пердах. Както обикновено става на реванши. И в четвъртък отлитам за моретоооо.
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ха, този кемпер май е на базата на ФИАТ. Така ли е, колега?
                      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Честито Korun ele похвали се или се оплачи после от Дачията - удобна ли е за рент-а-кар Оплаквам се: След 2часа съм на курс - 4часа. Хваля се: Точно 3седмици и най-накрая ще се свърши моето учене

Коментар

Хваля се - ходих до Ивайловград да пием, че кръстника ми го излъгаха и се ожени, успях даже и за рибка да ида в неделя вечерта и лагерувахме на яз. Ивайловград. Хваля се - Фифи се представи отлично, за разлика от един Пасат на който климатика му спря по средата на пътя (отиването). Даде ми разход 6.3 на климатик, това пак е хвалба Оплакване - днеска много работа. П.П. Някой ако го интересува инфо за проходите да пита.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
                            FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

running_free1 написа:
                              Оплаквам се. Вчера на връщане от работа влязох в дупка, пълна с вода. Нямаше как да я заобиколя. Минах на втора. Изкъртих бронята. Не ми хареса как работи двигателя след това..
                              от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
                              ''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''

Коментар

kaliopis написа:
                                running_free1 написа:
                                от такава дупка сменявах макферсон и накрайник а и беше изместена с 1см назад (гумата ) дано не се е прецакала сериодно колата ти.Да се оплача-свърши ми отпуската отивам на работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ужас пак се сливам с ежедневната лудница в софия....
                                имаше ли някакви проблеми със застраховката ?
                                FIAT Bravo 1,9 JTD

Коментар

Working...
                                X