Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    В Неделя към 9 без нещо, прибирайки се към София, малко след Дупница, ми звънна телефона. Хазяйката. Били разбили апартамента. Както и още два. Призля ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Всякакви задръжки за колегиално и каране в рамките на правилата ми паднаха. Стигнах до Перник за отрицателно време, а там ме чакаше изненада. Задръстване от Перник до София. И няма измъкване освен ако не си с хеликоптер. Току що са ми казали, че са ми разбили апартамента, а приятелката ми плаче и изпадна в нервна криза до мен. Прибрахме се някак, влизам във входа - никакво осветление. Качвам се на горе в пълен мрак светейки с телефона и виждам, че вратата е запечатана от полицията, шилда на бравата изкъртен, а патрона счупен. Влетях с триста вътре и гледката беше ужасяваща. Дрехи на пода, шкафчета изсипани. Избеснях. Слава богу тъпите педали явно са търсели пари, бижута и дребни неща.Резултата един лаптоп, газов пистолет и малко злато на приятелката ми. Ташака е, че лаптопа беше вързан с външен хард диск, който най-вероятно струва колкото лаптопа (доста стара и слаба тошиба от преди 4 години), но го бяха отскубнали и оставили. За сметка на това са прибрали зарядното и чантата. А, да... и едни нещастни 20 евро, които Силвия си пазеше от някакво излизане преди време. После полиция, описване на щети колкото да се изпълни една безумна процедура.Материални щети не са големи, но усещане е ужасно. Никому не го пожелавам. Но със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!П.П. Съседите на етажа, както и още един апартамент също са разбити. Пробвали са и четвърти, където са изкъртили шилда, но в последния момент са се спрели, предполагам от лепенката за СОТ. Снимани са от камери (били са с качулки разбира се) - всичко на всичко 15 минути, от 10 и 15 до 10 и 30 в Събота вечерта. Бързички са били, признавам. Но нека си инжектират бавно хероина. Дай боже!... и нека е грях ...
    Разбирам те. Преди 5 години преживях същото когато бях на квартира в Младост. Ужасно е.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

[quote="Lane Staley"]
      BolgAryan написа:
      ... със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!...
      И в нас са влизали два пъти и от тогава сме с решетка. И дори се вижда, че е имало напъни, за да я разбият, но поради специфичността й е нямало как да го направят. Поне засега. Много неприятна работа. А иначе аз ти цитирам думите, защото се сетих за баба ми. Тя пожелава следното - "свещи да ти купят с тези пари, дано".
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

BolgAryan написа:
        В Неделя към 9 без нещо, прибирайки се към София, малко след Дупница, ми звънна телефона. Хазяйката. Били разбили апартамента. Както и още два. Призля ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Всякакви задръжки за колегиално и каране в рамките на правилата ми паднаха. Стигнах до Перник за отрицателно време, а там ме чакаше изненада. Задръстване от Перник до София. И няма измъкване освен ако не си с хеликоптер. Току що са ми казали, че са ми разбили апартамента, а приятелката ми плаче и изпадна в нервна криза до мен. Прибрахме се някак, влизам във входа - никакво осветление. Качвам се на горе в пълен мрак светейки с телефона и виждам, че вратата е запечатана от полицията, шилда на бравата изкъртен, а патрона счупен. Влетях с триста вътре и гледката беше ужасяваща. Дрехи на пода, шкафчета изсипани. Избеснях. Слава богу тъпите педали явно са търсели пари, бижута и дребни неща.Резултата един лаптоп, газов пистолет и малко злато на приятелката ми. Ташака е, че лаптопа беше вързан с външен хард диск, който най-вероятно струва колкото лаптопа (доста стара и слаба тошиба от преди 4 години), но го бяха отскубнали и оставили. За сметка на това са прибрали зарядното и чантата. А, да... и едни нещастни 20 евро, които Силвия си пазеше от някакво излизане преди време. После полиция, описване на щети колкото да се изпълни една безумна процедура.Материални щети не са големи, но усещане е ужасно. Никому не го пожелавам. Но със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!П.П. Съседите на етажа, както и още един апартамент също са разбити. Пробвали са и четвърти, където са изкъртили шилда, но в последния момент са се спрели, предполагам от лепенката за СОТ. Снимани са от камери (били са с качулки разбира се) - всичко на всичко 15 минути, от 10 и 15 до 10 и 30 в Събота вечерта. Бързички са били, признавам. Но нека си инжектират бавно хероина. Дай боже!... и нека е грях ...
        Бате, тея тези пари дето са ги зели от тебе за лекарства да ги дадат и да не им стигнат дано !
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Хвалба : Днес си взех изпита по Радио Куминикационна Техника
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Каква техника?
            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

...

Това е нов отрасъл - радиокуминикация - кУмините на "Кремиковци" ще се използват за ретранслатори на радиовълни
              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Коментар

Оплакване: Днес претърпях трудова злополукаХвалба: В болнични съм до началото на следващата седмица и ще почина малко .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                    Оплакване: Днес претърпях трудова злополукаХвалба: В болнични съм до началото на следващата седмица и ще почина малко .
                    Ха! Какво ти се случи колега?Аз се оплаквам (за пореден път) - утре съм на ортопед заради чупения от катастрофата крак - в момента търпя неистови болки, явно не е зарастнал както си трябва Да се похваля: днес едни мои проекти ги одобриха в общината - много труд хвърлих...
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Браво колежке Сок, утре ви чакаме на срещата на форума да почерпите за успеха. Не Вас лично, а вас двете, ако ми разбирате мислята Оплаквам се: Преди малко видях автовоз със 7 гоуфа, и 1 Брава.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                        batproho написа:
                        Ха! Какво ти се случи колега?Аз се оплаквам (за пореден път) - утре съм на ортопед заради чупения от катастрофата крак - в момента търпя неистови болки, явно не е зарастнал както си трябва Да се похваля: днес едни мои проекти ги одобриха в общината - много труд хвърлих...
                        Ами и аз също бях днес на ортопед понеже един палет се преобърна върху мен и ме по смачка но не чак фатално само по натъртено но нищо опасно за мое успокоение .
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се похваля...... 156 2.0.........Надявам се да е наред всичко. Много й се кефя!!!!!!!!!!!!!!!
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ами да ти е честита Колега, със здраве да си я караш и много безаварийни километри .

Коментар

Честито

Коментар

No_Name написа:
                                За съжаление пак да се оплача...(как пък веднъж няма за какво да се похваля ). ..та днес си пътувам от Руски паметник към площад Македония и ще завивам на ляво по Ботев.Завивам си аз, забележете на ЗЕЛЕНО, но бях 3-та или 4-та кола и имаше около 4-5 метра между мен и колата пред мен. Сигурна съм,че навлязох на зелено, понеже до последно преди да мина ми светеше зелено, а и спътницата ми също потвърди, че беше зелено. Даже и този зад мен беше тръгнал да навлиза. Та тъкмо навлизам в кръстовището и изведнъж изкача кола срещу мен. Аз набих спирачки и естествено много се изплаших. Спряхме буквално на има няма метър един от друг. Той се поогледа и ме заобиколи и си замина към 5-те кюшета, а аз останах в средата на кръстовището трепереща и незнаеща на къде да върви, понеже вече беше светнало червено и ме беше страх да продължа. Тоест прецених, че колите от Ботев може да тръгнат. То дали съм преценила нещо е трудно да се каже, понеже в този момент бях тотално блокирала. Да, но се намери някой да започне да ми свирка и аз в паниката си не знаех на къде да продължа. Просто дадох мигач и преминах през трамвайната линия и отбих в края на кръстовището, където започва платното посока Руски паметник, колкото да не съм там по средата на кръстовището и да има къде да се съвзема от шока. Предполагам беше бая нелегална маневра, но нямаше как да се върна назад, а не ми се искаше да преминавам кръстовището по диагонал или да оставам по средата. Когато се огледах хубаво, за моя голяма изненада се оказа, че имаше точно 3 патрулки на това кръстовище. Една на няколко метра от случката, чакайки да премине кръстовището, друга в другия край, където някакви коли се бяха ударили и още една точно на трамвайната спирка. Добре питам аз, защо никой не го спря онзи идиот? Ако аз бях преминала светофара дори със съвсем малко по-висока скорост, можеше да се случи нещо мого по-лошо. Та той от където и да е идвал му е светело червено. Защо дори когато са видяли 100%, че заради него щяхме да пострадаме, никой не го спря? А аз заради леко нелегалната ми маневра да се махна от кръстовището се притесни, че куките ще ме опукат.
                                Ич да не ти пука! Гледай си кефа и това е. Радвай се, че реакцията ти е била навременна и имай едно на ум за друг път. За съжаление ИДИОТИ има на всякъде. Пък и на полицаите сигурно им е било толкова слънчево, че едва ли са забелязали случката. Теглиш му една майна и си продължаваш напред.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X