BolgAryan написа:
В Неделя към 9 без нещо, прибирайки се към София, малко след Дупница, ми звънна телефона. Хазяйката. Били разбили апартамента. Както и още два. Призля ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Всякакви задръжки за колегиално и каране в рамките на правилата ми паднаха. Стигнах до Перник за отрицателно време, а там ме чакаше изненада. Задръстване от Перник до София. И няма измъкване освен ако не си с хеликоптер. Току що са ми казали, че са ми разбили апартамента, а приятелката ми плаче и изпадна в нервна криза до мен. Прибрахме се някак, влизам във входа - никакво осветление. Качвам се на горе в пълен мрак светейки с телефона и виждам, че вратата е запечатана от полицията, шилда на бравата изкъртен, а патрона счупен. Влетях с триста вътре и гледката беше ужасяваща. Дрехи на пода, шкафчета изсипани. Избеснях. Слава богу тъпите педали явно са търсели пари, бижута и дребни неща.Резултата един лаптоп, газов пистолет и малко злато на приятелката ми. Ташака е, че лаптопа беше вързан с външен хард диск, който най-вероятно струва колкото лаптопа (доста стара и слаба тошиба от преди 4 години), но го бяха отскубнали и оставили. За сметка на това са прибрали зарядното и чантата. А, да... и едни нещастни 20 евро, които Силвия си пазеше от някакво излизане преди време. После полиция, описване на щети колкото да се изпълни една безумна процедура.Материални щети не са големи, но усещане е ужасно. Никому не го пожелавам. Но със сигурност от цялото си сърце им желая на тези боклуци с парите, които ще вземат от този обир да си набавят възможно най-некачествената консистенция продаваща се за хероин, в която стритата керемида е най-чистата съставка и да предозират. Амин!П.П. Съседите на етажа, както и още един апартамент също са разбити. Пробвали са и четвърти, където са изкъртили шилда, но в последния момент са се спрели, предполагам от лепенката за СОТ. Снимани са от камери (били са с качулки разбира се) - всичко на всичко 15 минути, от 10 и 15 до 10 и 30 в Събота вечерта. Бързички са били, признавам. Но нека си инжектират бавно хероина. Дай боже!... и нека е грях ...
Коментар