batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
-
SokOtPraskova написа:batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
SokOtPraskova написа:batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Емии, аз после се скъсах да се смея за собствена сметка. Предполагам още дълго ще ме бъзикат - ама не ми пука, защото нося на майтап(ако не е просташки естествено). Ама, както се оплаквах, че не ми се случва нищо интересно и те ти забава.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
-
karloson написа:SokOtPraskova написа:batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?
Коментар
-
Весело е станало ...Аз нямаше да те пусна да си ходиш без да ми дадеш телефон, макар и мокра ...Следващия път питай полицаите аптечка няма ли да ти искат. Ако кажат да, питай ги искат ли и зъболекарски стол да имаш?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Хвалба:Днес на плажа в Крайморие видях страшно много Фиати, включително и на превземащи ни лятото Ямболии няма лошо разбира се .Оплакване:За жалост никой не беше с опознавателни знаци на форума .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И аз да се похваля,прекарах страхотна вечер на палатка на язовир (Б)Ясна поляна.Голям купон си спретнахме.Като за начало щяхме да сме 10 човека,а се събрахме над 30.Много ядене,много пиене и много смях до 4 сутринта покрай огъня.А днес след палатката минахме и през Отманлий да се накиснем в морето.http://prikachi.com/files/917653D.jpghttp://prikachi.com/files/917664q.jpg
Коментар
-
batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
...
Irka_fihi написа:batproho написа:Е поне може да излезе нещо между вас от този филм .Той поиска ли ти телефона ?Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар