Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Най-сетне си получих чохъла за басейна. Иде от Испания - та през София, Бургас, та на вилата...Още малко и щях да "погреба" сезона. Чаках го месец, но все пак дойде. Утре ще го монтирам и ще чакам добро време да се стоплят 23 000 литра вода.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не знам за хвалба ли е, или не.Днес е ПЕТЪК! :D

Коментар

Humppa написа:
        Аз знам. Хвалба е :D
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

:P
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

НА БАНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Гевезаната мина под душа днес! (оказа се, че мивкаджията кара фиорино казах му за форума и обеща да се регистрира )
            Прикачени файлове

Коментар

style34 написа:
              Humppa написа:
              Аз знам. Хвалба е :D
              Петък е хубав ден
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

///// написа:
                НА БАНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Гевезаната мина под душа днес! (оказа се, че мивкаджията кара фиорино казах му за форума и обеща да се регистрира )
                дай още една снимка след банята да й се покефим на Жифка п.п. да се пофаля - мама пържи сафрид и попче, купих бира бегай че идвам
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да се оплача: напоследък се счупвам от работа, а междувременно нищо интересно не ми се случва ей го...утре пак съм в офиса, също така едва ходя - чупения от катастрофата крак ми дава рекламации, цели 7 месеца по-късно Да се похваля: ммм, я да помисля...ами няма с какво
                  Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

donnna написа:
                    ///// написа:
                    дай още една снимка след банята да й се покефим на Жифка п.п. да се пофаля - мама пържи сафрид и попче, купих бира бегай че идвам
                    Мани, мани, бегай, бегай ! Ся и да е оплача - след банята колко чужда боя видях по колата - по добре да не давам снимки! Като палячо цветна е станала! И не са кофти снимките, ами ти си пиян - по-добре си лягай!
                    Прикачени файлове

Коментар

SokOtPraskova написа:
                      Да се оплача: напоследък се счупвам от работа, а междувременно нищо интересно не ми се случва ей го...утре пак съм в офиса, също така едва ходя - чупения от катастрофата крак ми дава рекламации, цели 7 месеца по-късно Да се похваля: ммм, я да помисля...ами няма с какво
                      Сокче, ти що не поразтъпчеш пунтото малко така до Милеви скали, а?

Коментар

Няма как...на работа съм, а и крака ми нещо е зле и съм само за легълце тия дни
                        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

То и Аз утре съм на работа но няма как.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Нямам търпение да стане 16:00 и да се чупя от работа.Отивам на палатка на язовир ’Ясна поляна’ ще има ядене ,пиене и др. хубави работи.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

E най-сетне си оправих предницата. Вече няма грам хлопане. Толкова ме дразнеше и все нямaх време да се разправям. Утре изчезвам до Рилския манастир. :D

Коментар

Току що се връщам от плаж
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X