Хваля се: Най-сетне си получих чохъла за басейна. Иде от Испания - та през София, Бургас, та на вилата...Още малко и щях да "погреба" сезона. Чаках го месец, но все пак дойде. Утре ще го монтирам и ще чакам добро време да се стоплят 23 000 литра вода.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
///// написа:НА БАНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Гевезаната мина под душа днес! (оказа се, че мивкаджията кара фиорино казах му за форума и обеща да се регистрира )Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да се оплача: напоследък се счупвам от работа, а междувременно нищо интересно не ми се случва ей го...утре пак съм в офиса, също така едва ходя - чупения от катастрофата крак ми дава рекламации, цели 7 месеца по-късно Да се похваля: ммм, я да помисля...ами няма с каквоEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
donnna написа:///// написа:НА БАНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! Гевезаната мина под душа днес! (оказа се, че мивкаджията кара фиорино казах му за форума и обеща да се регистрира )
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Да се оплача: напоследък се счупвам от работа, а междувременно нищо интересно не ми се случва ей го...утре пак съм в офиса, също така едва ходя - чупения от катастрофата крак ми дава рекламации, цели 7 месеца по-късно Да се похваля: ммм, я да помисля...ами няма с какво
Коментар
-
То и Аз утре съм на работа но няма как.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Току що се връщам от плажAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар